Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım denemedim hiç glokofen klomen dostunex kullanıyom bu ayda tutmazsa aşılama olucak
Biz ne güne duruyoruz burda bizi adamdan saymıyonmu:mymeka:avatarımdaki gibiyim öksüzüm yetimim kimsesizim yalnızım:çok üzgünüm:
Biz ne güne duruyoruz burda bizi adamdan saymıyonmu:mymeka:
Bu durumda Ben sonuncumuyumCADIARZU
Tsk canım benide kankilerinden saydığın içinŞenizkızlar ben biraz mola veriyim benim kız haya kalktı temizliğe başladık misafir moduna girdim
yeni halılarımı sermiycektim çıkarmış illa bunları serecen diye uyladı çok işim var çooook
arada gider gelir bakarım okiş
şikayetlerim saymakla bitmez hakcacım benim bebiş nazlı olucak galiba şimdiden bana eziyet etmeye başladı -tatlicadiarzu- ama olsun bütün sıkıntılarını çekmeye razıyım yeterki bana sağlıkla gelsin bebişim sabah bulantılarım çoğaldı kahvaltı yaparken çok zorlanıyorumkafamçokkarıştı
Napıyon sen tatlım hala ateşe körüklemi gidiyon kız hamile hepimizi paralar vallasırnaşık şeyohh canıma değsin eferin üle bebek devam et arkandayım
arkanda dağ gibi teyzen var velet:ecrin_bebek:
Napıyon sen tatlım hala ateşe körüklemi gidiyon kız hamile hepimizi paralar vallasırnaşık şey