Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

merhaba arkadaşşlar siteye yeni dahil oldum .bel bağlama olayı benimde ilgimi çekti iklimtuna nın bahsettiği durumla ilgili bilgisi olan varmı

hb kızlar iyiyim çok şükür sizlerde iyisiniz gördüğüm kadarıyla ama iyi olun emi...çitos naber canım görüşemedik ne zamandır...

bel bağlattın o nasıl oluyor :uhm::sm_confused:

adetin ilk günleri mesela 1 2 3 4 gibi i eşarbı uzun olacak şekilse katla en az yarım karış kadar eni olsunn... sonra halının üstüne yat bacaklarını kalçanı koltuğa kaldır göbek aşağıya düşücek hissedersin zaten 5 dk falan dur.. sonra bağla sımsıkı kenardannn akşam ilişkiye gir sabaha kadar sırt üstü uyu sabah duş alırken yine bağla yani sadece eğer istersen ilişkide çıkarrr 2 ay devam böle

ama tam kasığı bağlayın yani göbek altını sonra yavaşça kalkın bakın göbek yukarda pörtlemişse olmuş demektirr

ben pozisyonu anlamadım yanlız yaaaaaa

yaparım da :uhm:kesin eşim yok daha neler diyecek zaten zor rapor aldırtım :asigim:ayıptır söylemesi bugünden itibaren çalışmamız var bakalım sindire sindire artık söyleriz çarşaf olur mu eşarp yok hem tek becerebilirmiyim:uhm:

ben sürekli tek yapıyorum çok basit yani avuda kalmış gibi dur biraz bekle tam o sırada kasıkla göbek ayrılıyomuş gibi oluyo tam o arada bağla neyle olursa fark etmez cnm

önümde örnek olmasa bende inanmazdım ama öz amcamın eşi aynı benim gibi yumoş yetersizliği yaşıyodu bunu yaptı yaşlı bi teyze 2 aya kalmadan hemde ilaçsız hamiş kaldıı

ama benim yumoşlarım koyun sürüsü gibi alim allah bakalım adetim geçti bu ay tutmazsa gelecek ay artık CADIARZU

ya isteyen denesin denemesi bedava zaten sırf onun için ilaç kullanmadım bu ay ve 3 haftadır bağlı çıkardım dr gidiyim bi baktırıyım işe yaramışmı diye hem ağrıda vardı sırf denemek için dr ilaçsız bu hal çok iyi dedi ilişki önerdiiii az önce oldu bunlar ve bende iyice inandım bu işeeee

herkezin kendi inancı artık ama ben denedim ve gelişme oldu haaa olur allah vermez vermezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…