nerrdddeeeeee :Saruboceq:inan hamile olduğum zaman para ayırdım kurban kestiricam o etlerin hepsinide kayınvalideme yedittiricam
slmm kızlarrrrr
merabalar kızlar bugün dr gittim az önce geldiimmm muayene oldum bu ay kendi haline bırakmıştık ilaç almamıştım... sancım var bi göriniyim dedim dr... baktı adet gününde adet olmazsan beta yapıcaz dedi yumoşlarımın iyi olduğunu söyledi cumartesiye kadar ders çalışın dediiii sonuç iyi allahıma bin sükür bu da güzel bişey benim içinnn
slmm kızlarrrrr
çok mutluyummmm
insaaaaallahhhh hamile kalır etleride ne kaynanası bizlere verirsin löp löp yutarız:roflol:
gözün aydın canım insallah bu sefer tutturursun insaallah size iyi ve bol calısmalar:içelim:
iklim varya ben kac gündür profildeki kızı sen zannediyorum o senmisin yoksa nurselmi valla bi türlü cözemedim:uhm:
merabalar kızlar bugün dr gittim az önce geldiimmm muayene oldum bu ay kendi haline bırakmıştık ilaç almamıştım... sancım var bi göriniyim dedim dr... baktı adet gününde adet olmazsan beta yapıcaz dedi yumoşlarımın iyi olduğunu söyledi cumartesiye kadar ders çalışın dediiii sonuç iyi allahıma bin sükür bu da güzel bişey benim içinnn
yok kilo kalsın ben sadece etleri alayım baska bişi istemem sonra vermesi zor oluyotamam canım unutmam seni kilo almaya niyetlisindelikafaduldensırnaşık şey:dance:
teşekkürler canım ama dediğim gibi ilaçsız aldık ilk kez bu sonucu şaşkınım ama aslında değilimde çünkü beliimi bağlattım bu ay 3 haftadır bağlı yapan kişi 2 aya kalmaz allahın iznizle hamilesi dediiii
nursel canım beğeniyorum o kadını ama beni görmek istersen resimlerime bak cnm
pak herşey yolundaymış bide döllenme oldumu heeeeyt :hooray:kim tutar demi hayırlısı canım rabbim bebiş hasreti ne düşürmesin kimseyi:Saruboceq:
teşekkürler canım ama dediğim gibi ilaçsız aldık ilk kez bu sonucu şaşkınım ama aslında değilimde çünkü beliimi bağlattım bu ay 3 haftadır bağlı yapan kişi 2 aya kalmaz allahın iznizle hamilesi dediiii
pak herşey yolundaymış bide döllenme oldumu heeeeyt :hooray:kim tutar demi hayırlısı canım rabbim bebiş hasreti ne düşürmesin kimseyi:Saruboceq:
slm kızlar nasılsınız...
yok kilo kalsın ben sadece etleri alayım baska bişi istemem sonra vermesi zor oluyo
:sm_cool:
insallah en yakın zamanda hamile kalırsın gördüm fotorafları sen daha güzelsin canım bundan emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?