Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın citosum hg..
nasılsın bakalım anniş adayımız :CüvCüv:
sanada günaydın tatlıbebişim ben süperim güzellik sen nasılsın bakemŞenizgünaydın citosum biz iyiyiz sen nasılsın bakem
günaydın hakcacım biz çok iyiyiz teyzesi siz nasılsınız bakemŞenizŞenizcitosum nasılsın canım? yeğenimiz nasıl?
günaydın rufeydacım ben ve bebiş iyi canım geçmişi okuyayım dedim bizi kızların çenesi düşmüş yine oku oku bitmedi valla sen nasılsın canımhihoyyythihoyyyt
iyiyim canım sabah güzel bir haberle uyandık inşallah devamı gelir bol bol hamiş haberleri alırız sen nasılsın?
sanada günaydın tatlıbebişim ben süperim güzellik sen nasılsın bakemŞeniz
günaydın hakcacım biz çok iyiyiz teyzesi siz nasılsınız bakemŞenizŞeniz
iyiyim cnım çok şükür
br hamiş haberi aldık dahada iyi olduk vallla:teytey::teytey::teytey:
hakcacım sen nasılsın bebişin nasıl bakalım:CüvCüv:
:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu
annaammm oraya paramı dayanır be..daha ne tahlili testi var..ikilisi üçlüsü ultrasonlar renkli renksiz heray canumm bee bide en son doğum..
doğum ücreti nekadarmış bee 10bin vardır anasını satim...yavruşş sen nerelisin memleketinde doğur barim yazzık günnah vallaa okadar paraya...delikafaduldendelikafadulden
günaydın tatlı kuşlar nasılsınız bakalım gününüz aydın mutlu umutlu olsun.öpüldünüz hepiniz tarafımdan ŞenizŞenizŞeniz
evet ya çok pahalı burası.ben izmirliyim.büyük ihtimal doğumu da izmirde annemin yanında yaparım burda benim gittiğim hastanede doğum 5000 tl artı gecelik yatış 1000 tl.yanında refakatçiyede 500 tl istiyolar.ben yumurtalık ameliyatımı oldum 10 milyar gitti .çok kazık burası.yaaaaa yandık walla.Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook senağlamasenağlamasenağlama
evet ya çok pahalı burası.ben izmirliyim.büyük ihtimal doğumu da izmirde annemin yanında yaparım burda benim gittiğim hastanede doğum 5000 tl artı gecelik yatış 1000 tl.yanında refakatçiyede 500 tl istiyolar.ben yumurtalık ameliyatımı oldum 10 milyar gitti .çok kazık burası.yaaaaa yandık walla.Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook senağlamasenağlamasenağlama
arkadaşlar bugün aşılamamın tam 9.cu günü buarada 3.cü denemem kaç gün sonra öğrenirim hormonlar dün çok güzel çıktı dr artık bekliyom dio ama bi türlü gebelik yokne zaman yaparsam çıkar acep
iyiyim canım bebişte iyidir umarım:Saruboceq:
sabah kalk kahvaltı yap,eşimi gönderiyorum ve hemen pc başına geçiyorum.buradan ayrılamıyoruz çok alışmışız. aman Allah ayırmasın.
sende ne var ne yok?
hg beryalim. biz iyiyiz ya siz nasılsınız?:CüvCüv:
bizde seni öpüyoruz:1hug:
bende aynı bi oturuyorum pc başın saatlerce
başım agrıyor gözlerim agrıyor ama bi türlü kalkamıyorum
hele sabah çok rahatsız ediyor ama alıştık bi kere:1shok:
zaaten gözlük numaralarım yüksek :1shok:
kör olcam diye korkuyorum Allah korusun
başka birşey yk bakalım bizde başlıcaz artık çalışmalara
preseed diye bi ürün varmış kullanan :CüvCüv: kalıyormuş
denemeyi düşünüyorum bakalım bulabilirsem tabi
hayırlısıyla olur inşallah:ecrin_bebek:
günaydın kızlarr..
bu sabah hamile müjdesi almak çok güzell..hayırlı uğurlu olsun..
darısı olmayanların başınaaaa olsunnn
günaydın kızlarr..
bu sabah hamile müjdesi almak çok güzell..hayırlı uğurlu olsun..
darısı olmayanların başınaaaa olsunnn