- 19 Mayıs 2008
- 219
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:CüvCüv:arkadaşlar lütfen yardımmmm benim sat29 aralıktıŞeniz 7-12Şeniz yumurtlama günümdü ben 8 aralıkta beta-hcg baktırdım sonuç 0.100 çıktı dün doktoruma gittim 22 ocakta çıkar dedi ama ben betama bakılmasını istedim sonuç:CüvCüv:1.00 :CüvCüv:çıktı sizce yükselmişmi dölleniyormudur:CüvCüv:hihoyyytgamyoncuiremsu
arkadaşlar bir sorum olcak.14 ocak adet oldum ama çok az geldi.1-2 pet kullanmışımdır.ilk gün geldi 2.gün kesildi .çok koyu renkte kahve rengi gibi ve tortulu bir şekilde bitti.normalde 5 gün sürer adetim ama 2 gün sürdü bu ay .acaba üstüne görmüş olabilir miyim??? başka bi hamilelik belirtisi yok ama bende. sadece adetimdeki değişiklikten yola çıkarak soruyorum . ltfn bilen biri cevap versinn
slm ben geldim ama hemen çıkacam
maat hg canım hep gel artık bizi yalnız bırakma
yedel naber kız
firdevs sen nasılsın canım bircan tatlibebek
hepinizi öptüm byy
selam hanımlar uzun bir aradan sonra ben geldim özledim hepinizi,eşim varikosel ameliyatı oldu artık bize düşen tek şey beklemek 3aydan 1yıla kadar bekle babam bekle...
çok geçmiş olsun kocacına... eh bekliceksiniz artık sabırla.. aman mesele beklemeye kalsın.. çözüm olsun da a.s
aynen öyle valla..
zaten bu ameliyat eşimden çok bana yaradı sanki,elimizden geleni yaptık artık tek yol beklemek olduğundan mıdır nedir bir rahatlık geldi üstüme ki sorma,yaşama sevincim geri geldi hihoyyyt .adamcağız sırf seni böyle görmek için bile olurdum ameliyatı dedi..
aaaa... doğru mu görüyorum.. hakca gelmiş.. yeminle biraz önce aklımdan geçtin.. şu kıza bi özelden mesaj mı atsam diyordum... eee nasıl gidiyor anne adayı :dance:
merhaba maatcım nasılsın? ben iyiyim Allaha şükür kısmetse kalp atışarını duysak bebişin dahada rahat edicem. senin ve diğer kızlarında güzel haberlerini bekliyorum:Saruboceq: