Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım alincim özledim seni görüşemiyoruz sende bize katıldın demek he rejimciler gurubunakaydirigubbakcemile3inşallah verirsin canım ama ben vereceğine inanıyorum biz azimli kızları dimi ama:)Beloşum iyiyim sen nasılsın? Ben de diyet yapanlar arasına girdim. Bu tedavilerden sonra 10 kilo aldım. Şimdi spor salonuna gidiyorum. Pazartesi günü de diyetisyene gideceğim. Akapuntur da yapılacak. İnşaallah başarılı olurum.
amin canım inşallah allah bizimde kucağımızı boş bırakmıcak ben inanıyorum hakçya gelince rahatsızlandımı acaba bak bede merak ettimbevde iyiyim allaha şükür... yüce rabbim bu günümüzü aratmasın
hakca gelmedi mi hala yaaaaaaaaa
inşallah herşey yolundadır
:enbuyukkk:
as canım hoşgeldin aramızasa herkese
canım burdaki herkes kıdemli sayılır bebek isteme konusunda mesela ben 3 yıl oldu hala istiyorum ama yok olmadı bizde problem yokmuş dr amcalar öle diyor ama umutla bekliyoruz bakalım olmazsa nisanda aşılama düşünüyoruz sen ne kadardır bekliyorsun istiyorsunuzselam kızlar...ben aslı..burda sanırım herkes bırbırnı tanıyo...ne kadar suredır bebek ıstıyosunuz ve de calısıyosunuz??
eğitim şart bizede zayıflamak şart çitosum kız senin adın bile kalori içeriyor ne yapsak yimeyin çitosukaydirigubbakcemile3delikafaduldenay ilk resimler ne öyle midem kalktı Allah korusun öyle olmaktan korktum biran önce zayıflamam şart
citos bu mesajların altında bantlar varya kimi bebeğin yaşını kimi evlilik zamnı yazıyo onu sayfaya nasıl ekleyebilirim
sağol citosum benim yerim seni sağol
kızlar ben geldim Allahıma şükür keseyi gördük Allah nazarlardan saklasın. on gün sonra gidicez kısmetse bebeği görücez Allahın izniyle...darısı en yakın zamanda sizlerin başına. dualarım sizlerle. sizlerinde duaları bizlerle olsun. hepinize destekleriniz için çokkkk teşekkür ederim. görüşmek dileğiyle...