- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 39
yaptım canım değilim pko var bende ha birde prolaktin yüksek
ya herşey bu stres yüzünden ama kurtulamıyoruz ki ekim ayında 10 gün gecikti benimde tam hamileyim derken regl oldum strestenmiş megersesenağlama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaptım canım değilim pko var bende ha birde prolaktin yüksek
ya herşey bu stres yüzünden ama kurtulamıyoruz ki ekim ayında 10 gün gecikti benimde tam hamileyim derken regl oldum strestenmiş megersesenağlama
rufeydecim geçmiş olsun canım sendede pko varmı nezamandır bebiş istiyonmirmirmirmir
Sağol canım keyfim yok biraz ya
bugün benim gibi kimsenin moreli yok klava: kızlar toparlanın şöyle bi silkelenin yılmak yok yıkılmak yok bu hastalıklar bizi yıkamaz:lepi: eninde sonunda bu savaşı kazanıcaz:hooray::enbuyukkk:
Hastayım biraz rahatsızım üşüttümherhalde...
evet canım haklısın.bişey sorcam ya şu gülümsemeleri ekleyemiyom ben nasıl yapıyon
bugün benim gibi kimsenin moreli yok klava: kızlar toparlanın şöyle bi silkelenin yılmak yok yıkılmak yok bu hastalıklar bizi yıkamaz:lepi: eninde sonunda bu savaşı kazanıcaz:hooray::enbuyukkk:
Hastayım biraz rahatsızım üşüttümherhalde...
ya vildancım nerelerdesin sensiz tadı çıkmıyor buraların nerdee kaldınnnnnnŞeniz
elektrikler gitti
sinir oldumÇok üzgünüm çoook
yoksa kalkarmıyım pc nin başından:lepi:
citosum gulüm hihoyyyt benim keyfim yerinde kıs:dance: hayırdır inşallah çok mutluyum:sm_cool:
elektrikler gitti sinir oldum dantel falan yaptım biraz
aha birazdanda kociş gelir beni özleyin birazdelikafaduldenheheheh