Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım ya sözde laptop aldınız daha çok görüşürüz diye seviniyorduk ama yine görüşemiyoruz neler yapıyorsun varmı bir gelişmeŞenizBeloşum naber görüşemiyoruz ne zamandır?
günaydın kızlar nasılsınız offf ben yine hamiş kalamadım senağlamasenağlama adetim oldu dün gecesenağlama
ilgin için sağol belenay 2 gün gecikince umutlandım işte inşaalah en kısa zamanda hamiş kalırım
citosum üzülme bana doktor demiştiki rejim yaparken hamile kalma oranı daha yüksekmiş neden bilmiyorum ama ilk evlendigimde gitmiştim korunmana dikkat et hemen hamile kalırsın demişti sende reimdesin ne güzel belki böyle hamiş olursun...
yabancı biri gelince cevap vermiyorsunuz sanırım.
ya arkadaşlar ben bu ay klomen kullandım doktor kontrolünde. Bkalım hamile kalabilcem mi? regl 14 ünde olması lazım. şimdiden kan testi yapsam çıkar mı?
günaydın semoşum bir görünüp bir kayboluyorum dimi ama işler var biraz iş ypıyorum biraz size dönüyorum bakim diyorum kızlar ne ypıyor sanki bugün atil gibi hiç kimse yok ya halbuki hafta başı nerelerde bu kızlar:1no2:
semoşum sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor hayat çalışma varmı:jeyyar:
kan testi 1 hafta önceden yapılıncada çıkıyor yaptır istersen
evet canım ya sözde laptop aldınız daha çok görüşürüz diye seviniyorduk ama yine görüşemiyoruz neler yapıyorsun varmı bir gelişmeŞeniz
:
teş.ederim. citos. Merak ediyorum çook. bugün öğle tatilinde yaptırayım.
geçmiş olsun canım beni hay allah dervişin fikri neyse zzikride o olurmuş kaydirigubbakcemile3 benimkide o hesap sen neyle uğraşıyon ben ne diyom:jeyyar:neyse sen iyi olda önce sağlıka.s.
çalışmamıı :1shok: :1shok:
tısım ne çalışması daha regli olamadım üstüne üstlük feci hastayım
dün acildeydim penisilin yaptılar
inşallah o günlerde gelecek Allahın izniyle özletme fazla kendiniŞeniz
çalışmamıı :1shok: :1shok:
tısım ne çalışması daha regli olamadım üstüne üstlük feci hastayım
dün acildeydim penisilin yaptılar
inşallah o günlerde gelecek Allahın izniyle özletme fazla kendiniŞeniz