Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladım onuda ilaçlarla en kısa zamanda düzene sokarsın inşyok canım polikistik yani adet düzensizligi hormon bozuklugu
hadi arkadaşlar hepinize iyi geceler gerçekten güzel site ilk günde ilk arkadaşlarım özellikle yadelcim seni öptüm canım
sen ne sanmıştın bircan hiç hamile olamıcazmı
sen hangi aşamalardan geçtin hiç gebe kalmadınmı
ben kaldıktan sonra harbi harbi kalırsın
canım ben 1.5 yıldır sonucum hüsran olunca kalmıcaz dio herhalde.ben 6 ay gonophane tedavisi gördüm.hsg çektirdim kanallarım açık çok şükür.eşimdede problem yok.bu ay aşılama yapılacak sanırım...a.s.
nasıl yani gonophanele yumurtaların aşırımı gelişti yoksa aşılamada iğnemi kullandın
anladım canım benim gonophane le yumurtalarım gelişiyo fakat dr.şansı yükseltmek için iğne vericem dedibenimde korktuğum bu işte ya aşırı cvp verirse yarım kalırsa diye ona göre ayarlaması lazım dr un çok önemli.inş.sorunsuz olur tedavim...hapla istersen denenebilir dedi ama ben o zamn şans hangisinde çoksa onunla olsun dedim.yaşımda tutmuyo rapor için mecbur kendim alıcam iğnelerimi 1milyarı buluo
mrb kızlar iyi akşamlar nasılsınız bakalım
yaşım 21 canım.23 olmam gerekiomuş.sence iğneyle yaptırmam dahamı ii
yaşım 21 canım.23 olmam gerekiomuş.sence iğneyle yaptırmam dahamı ii