Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar.benim kanka aradı şimdi bir kızı var bir buçuk yaşında idrar testi yapmış iki çizgi çıkmış ben napcam çabuk gel doktora gidelim diyo ben dr gidiyorum bende gitmişken kan testi yaptırayım bari haberleri akşam veririm varmı yokmu bakalım..öptüm hepinizi.
herkese günaydın iyi bi gün olması dilegiyle...
citossss niye gitt
n kuzum yaaa gelince görüşürüz artık
ecrin sonunda tahlili gitmiş hayırlısı bakalım
nasılsın yadelcim sabahtan beri patladım sıkıntıdan
herkese günaydınhihoyyyt
regl oldumhihoyyyt
kociş uyuyo gitsin burdayım hemenhihoyyyt
mrb arkadaşlar.
buay klomeni ilk kullandım. regl 14 ünde nezaman kantesti yapsam belli olur?
çitos arakadaşım sen nasılsın bakalım neler yapıyon?
arkafdaşlar binbir zahmet sonunda listeyi yenileyebildim en son yapılan listeden bu güne kadar ne kadar arkadaş varsa hepsi eklendi yaklaşık 2 saatimi aldı çünkü 124 sayfayı tek tek açtım ve kimse kalmasın diye baktım hoşgeldi yeni gelen umut anneleri
birde arkadaşlar aramızdan hamiş olanlar var ismini yazdırıp bir dahada uğramayan hamişlerimiz var onlarıda siteyi tek tek gezip bulmaya çalışıyorum ee bide hamişlerimiz var bunların içinden anne olanlar vardır herhalde onlarda gelip bildirmedi onlarıda yakalamaya çalışıyorum bulduklarımı yazıyorum arkadaşlar eğer sizinde gözünüze takılan bildikleriniz varsa söyleyin listeyi yenileyelim bu listeyi bizlere umut olsun diye yapıyoruz hamişlerimizi ve doğum yapan annelerimizin çoğaldığını gördükçe bizlerde umutlanıyoruz onun için hamiş listemiz çoğalmıyor gibi dursada arkadaşlar gelip haber vermedikleri için yerinde sayıyor gibi ama aslında çoğalıyor
umarım hamiş listesine ordanda doğum yapnlar listesine hepimiz terfi ederiz allahım bu mutluluğu bizede yaşatsın hayırlısıyla ve sağlıkla inşallah