Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belenaycım beni eklememişsin listeye ama boşuna ekleme böyle giderse bende bişey olmayacak bugün dr gittim normalde adetimi 18. günü oldu ama usg de yumurta falan çıkmadı 21. progestoron testi yaptırtcakmışım ona göre yumurtlama olmuşmu ona bakıcak ve bir sürüde kistim çıktı
buay hamile kalmayı beklerken..............
inanılmaz moralim bozuk dr odasından çıktığımda ağladım
hayırlısı artık
seninde içine doğmuş heralde listeye beni eklememişsin ((((((((((
kızlar benim da adetim gecikti. cuma dr a gidicem hadi bakalımm.. hayırlısı:teytey:
slm kıslar hamileyim yazın adımın yanına test yaptım çift çizgi öle mutlu oldumki...darısı sizin başınıza cuma doktora gitcem inşallah bi problem çıkmaz... ayrıntıları yazarım...
canlarım ben geldim benim de bu aydan pek ümidim yok adetime 3 gün var adet ağrıları gelip gidiyo yani umudum yok hepinizi çok öpüyorum... hilal neyaptın sonuç ne oldu
slm kıslar hamileyim yazın adımın yanına test yaptım çift çizgi öle mutlu oldumki...darısı sizin başınıza cuma doktora gitcem inşallah bi problem çıkmaz... ayrıntıları yazarım...
slm kıslar hamileyim yazın adımın yanına test yaptım çift çizgi öle mutlu oldumki...darısı sizin başınıza cuma doktora gitcem inşallah bi problem çıkmaz... ayrıntıları yazarım...[/QUOTEg
g_sezen gözün aydın allahım sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
kusura bakmayın yaaaa...Bizim internettemi problem var anlamadım dün hiç giremedim. sultan inşallah bugün doktora gideceğim.Allahtan bişey olmazsa öğleden sonra haberi verebilirim.Hakkımda hayırlısı ne ise o olsun inşallah.Sağlıcakla kalın...:))