Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hilalcim hayırlı haberlerini alırız inş...senin aşılamamıydı?
Canım çok sevindim. Hayırlısıyla bebişini sağlıkla kucağına alırsın. Belirti var mıydı? Darısı başımıza inşaallah...
Günaydın herkese. Benim reglime 4 gün kaldı ama benim umudum yok hiç. Gelirbenim kırmızılar
günaydın kızlar..........
ben iki gündür yokum hafta sonu şöyle bi kısa tatil yaptık.ama gelince bu tatilin üstüne olabilecek en güzel şeyleri okudum.............
süarcım ben sana demedimmi hadi sıra sende diye ha!!!!!!!!!!canım o kadar sevindimki anlatamam.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım,hayırlara vesile olsun inşallah.....
hilalcim bence sende hamişsin inşallah canım.allah sevincini tamamına erdirsin darısı bizlerin başına...........
ve sen belenay!!!hayatım bu listeyi hangi niyetlerle yaptın canım ya..ne kadar güzel bir yürektir bu..ne kadar inançla yaptın ki adını umut listesi koydun...canım allah niyetinin iki katını sana versin canım ellerine sağlık
günaydın alincim umudunu kaybetme inşallah buay karşılaşmazsın kırmızılarla
süarcım bişe soracam sana canım .sende sık idrara çıkma falan oldumu yaaa..[/QUO
daha önceden olmadı ama cumartesi ve pazar günleri çok fazla oldu bende daha hamilelik belirtileri başlamadı malesef
Hiç bir belirti yok bende hamileliğe dair.Umudumu sadece bu ay için kaybettim süarcım. Gelecek ay için umudum var.Çalışmalara devam edeceğim melegime kavuşana kadar
kızlar ben hasta olduuumsenağlamakısmet değilmiş nasip hilalcim senden güzel haberler bekliyoruz hadi bakalım:hooray:
kızlar ben hasta olduuumsenağlamakısmet değilmiş nasip hilalcim senden güzel haberler bekliyoruz hadi bakalım:hooray: