Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınlar herkese
kızlar ben daha adet olmadım normalde gününü şaşırmaz belki öğleden sonra olabilirim ama
bir sorum var sizlere rahim filmi çektirdikten sonra geçikme oluyormu
belenaycım teşekkürler canım iyi dileklerin için
Günaydın arkadaşlar!!!
Bugün regl günümdü. Dün test yaptım ikinci çizgi 5 dk içinde belirdi fakat silik çıktı. Bugün 12:00'da doktorla randevum var. Çok mutluyum. :teytey:
İnşallah bu sefer bebeğim beni bırakmaz.:çok üzgünüm:
İnşallah hepiniz en kısa zamanda gebe kalırsınız.
Sevgiler...Şeniz
Gözün aydın. Sağlıklı bir hamilelik geçirmeni ve bebişini kucağına almanı dilerim. Bu arada belirtilerin nelerdi? Hamile olmandan şüpheleniyor muydun?
Hımm duygularım çok karışık.fisfisfis
Teste ikinci çizgiyi gördüğüm de sevinçle karışık duygular yaşadım. Ağlamaya başladım. Allah'ım sana şükürler olsun bana yine hamile olmayı nasip ettin diye şükrettim. Çok korkuyorum. İlk bebeğimi kaybettim.senağlama
Ayların hızla geçmesini ve bebeğimi sağlıklı doğurmak istiyorum sadece. benneyaptımki
teşekkür ederim arkadaşlar allahım hepinize ve hepimize sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Günaydın arkadaşlar!!!
Bugün regl günümdü. Dün test yaptım ikinci çizgi 5 dk içinde belirdi fakat silik çıktı. Bugün 12:00'da doktorla randevum var. Çok mutluyum. :teytey:
Sevgiler...Şeniz
Günaydın arkadaşlar!!!
Sevgiler...Şeniz