- 13 Aralık 2008
- 6.331
- 47
4 yıllık evliyim ve 4 yıldır uğraşıyoruz. Tüm isteyenlere sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin Allahım.
a.s.
amin canım inşaallah senin rahatsızlığın ne senindemi pko var:1shok:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 yıllık evliyim ve 4 yıldır uğraşıyoruz. Tüm isteyenlere sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin Allahım.
a.s.
ben de her türlü hastalık var malesef ( Allah düşmanımın başına vermesin ) Şeker, kalp, tansiyon, pko, metabolik sendrom. zaten başlı başına diyabet tüm vucudu etkiliyor. hormonal dengem altüst. günde 20 ye yakın ilaç kullanıyorum. eşimde de varikosel vardı ameliyat oldu.amin canım inşaallah senin rahatsızlığın ne senindemi pko var:1shok:
merhaba kızlar.... siteue arada gireyim desem de işyerinde ne birşey yazacak ne de yazılanları okuyacak vaktim olmadı ne zamandır... ne var ne yok?? umarım herkesin sağlığı ve keyfi yerindedir.... benim serophene-ovitrelle ikilisi bu ay tutmadı.. dün akşam adetim başladı maalesef :1no2: 3üncü günü doktor gel demişti ikinci kür için.. pazartesi için telefon ettim doktor yıllık izin almış.. ben de zaten değiştirmek istiyordum bu bir fırsattır dedim aynı hastanede önerilen bir başka doktor vardı.. pazartesi ona randevu aldım biraz evvel....
bu bebek işini diyarbakıra denk getirmemiz çok fena oldu... ankarada olsaydım çok daha rahat olurdu içim... alternatif çok fazla ne de olsa:( burada tavsiye edilen doktorlar bir elin 5 parmağına bile ulaşmıyor.... birisinin tavsiye ettiğine diğeri "acayip paracı" diyor... diğerinin tavsiye ettiğine öteki "amannn sakın onun yüzünden geçen sene yiğenim spasik doğdu" diyor... allah korusun.. çok korkuyorum valla.. işte böyle canlarım özetle.. bu konu ayrı dert ... işlerin yoğunluğu ayrı.... bi de dün akşam eşim yıllık izin alıp gitti.. 10-11 gün yok.... oğlunu alıp memlekete gidecek ... 10-11 gün yalnızım yani bi de bu ruh haliyle :çok üzgünüm:
merhaba kızlar.... siteue arada gireyim desem de işyerinde ne birşey yazacak ne de yazılanları okuyacak vaktim olmadı ne zamandır... ne var ne yok?? umarım herkesin sağlığı ve keyfi yerindedir.... benim serophene-ovitrelle ikilisi bu ay tutmadı.. dün akşam adetim başladı maalesef :1no2: 3üncü günü doktor gel demişti ikinci kür için.. pazartesi için telefon ettim doktor yıllık izin almış.. ben de zaten değiştirmek istiyordum bu bir fırsattır dedim aynı hastanede önerilen bir başka doktor vardı.. pazartesi ona randevu aldım biraz evvel....
bu bebek işini diyarbakıra denk getirmemiz çok fena oldu... ankarada olsaydım çok daha rahat olurdu içim... alternatif çok fazla ne de olsa:( burada tavsiye edilen doktorlar bir elin 5 parmağına bile ulaşmıyor.... birisinin tavsiye ettiğine diğeri "acayip paracı" diyor... diğerinin tavsiye ettiğine öteki "amannn sakın onun yüzünden geçen sene yiğenim spasik doğdu" diyor... allah korusun.. çok korkuyorum valla.. işte böyle canlarım özetle.. bu konu ayrı dert ... işlerin yoğunluğu ayrı.... bi de dün akşam eşim yıllık izin alıp gitti.. 10-11 gün yok.... oğlunu alıp memlekete gidecek ... 10-11 gün yalnızım yani bi de bu ruh haliyle :çok üzgünüm:
hoşgeldin maatcım morelini bozma inşaalah öbür aya tutar doktor konusunda haklısın canım iyisini bulmak mesele küçük şehirlerde seçenek yok malesef
canım ben bu kadarını beklemiyordum diyarbakıra gelirken... çünkü diyarbakırı ankara ve istanbul kadar olmasa da yine de büyük şehir olarak görüyordum... ama gelince gördüm ki herhangi bi konuda önerilen doktor sayısı çoook az.... kadın doğumda bu sayı bir elin parmaklarına bile ulaşlmıyor... önerilenler arasında da daha önce belirttiğim gibi farklı yorumlar yapılıyor .. acayip aklın karışıyor... çocuk olsa o da ayrı dert.. koca diyarbakırda önerilen ve adı üzerinde hemfikir olunan bir tane çocuk doktoru var.. o da askere gitmiş.... çocuklu arkadaşlar perişan burada:( bu nasıl iştir.. anlamak mümkün değil... belki ben de duruma göre daha ileri tedavi gerekirse ankaraya gidip gelmeceğim galiba.. gerçi o alternatifi çok düşünmek istemiyordum uçakla habire git gel falan ama mecbur kalabilirm... işte böyle... öptüm cümlenizi
herkese slm kızlar nasılsınız bakalım?
çitosum burdayım işte ama sen yoksun şimdiii:çok üzgünüm:
geldim kısss ağlama kaçak sen nerdesin kaç gündür görüşemedik :CüvCüv: nasıl gidiyo hamilelik bebiş iyimi:jeyyar:
günaydın citos
neden yoksun yaaa:dilcikar:
ben napacam:sm_confused:
vildoşta gelmedi bugün :çok üzgünüm: kızcemde bende gelmiycem yakında klava: