Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hakcacım nasılsın canım bebiş nasıl eziyet ediyormu annesine
sağol citoscum iyiyim şimdi bir sıkıntım yok,inşallah bundan sonrada olmaz...aminnnnnn...
sen nasılsın?
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar allahım bu mübarek gününün hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin inşallahhhhhhhh...amin
günaydın çitos bircan nasılsını z kızlar çitosyine iş başındasınkolay gelsin canım
sizlere bişi sorucam arkadaşlar ben bu ay hastalanmadığım için dr bugüne randevu vermişti ama benim dün akşam afedersiniz tuvalet kağıdına sildiğimde kan geldi hastalanıyorum dedim.sonra sabaha kadar hiç bişi gelmemiş.sabah dr umu aradım.akşamdan beri gelmediyse sen yinede gel dedi.normalde aşılama yapılcak onun için gidicem yani hastalansam 3.günü gidicem ama böyle olunca şaşırdım napıcağımı sizce napıyım gideyimmi bekleyimmi gelirmi...biraz karışık oldu ama
arkadaşlar çok saolun.peki kanı ilk gördümüz günü 1.günmü sayıcaz yoksa söküncemi
iyi diyelim iyi olalım günler geçmiyo sanki dua edin bu ay hızlı bi şekilde geçsin aaa birde çok mutluyum memleketim tabzondan babam ve erkek kardeşim geliyo çok mutluyum annecim gelmiyo bi karadenizli olarak inek yani hayvan bakmadan duramadığı için onları bırakıpda gelemiyo