JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı
alternatifine göz atın .
Hamile kalmak isteyenler (kaç kişi kaldık ?)ARŞİV
daha önce doktora gittin mi arkadaş a.s.
selam kızlar ben geldim
Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
yaaa bende hamıle degılım ama evlıde degılım :))) ama hamıle olmayı cocugum olmasını o kadar cok ıstıyorum kı artık gozum acık gıderım herhalde evladımı goremeden gıdersem
(
yaaa bende hamıle degılım ama evlıde degılım :))) ama hamıle olmayı cocugum olmasını o kadar cok ıstıyorum kı artık gozum acık gıderım herhalde evladımı goremeden gıdersem
(
böyle umutsuz olma eftelya daha bekarsın üstelik hele bi evlen ondan sonra bunları düşün boşver hayatın tadını çıkar cnm..
Hayat öpüçüklerimmm Kayıtlı Üye
s.a merhabalar bende yeni sayılırım.yani aranıza yeni katıldım.ben 13 aylık evliyim ve burdaki herkes gibi bebiş istiyorum rabbimden.inşallah hepimiz dileğimize muradımıza kavuşuruz hayırlısıyla.
arkadaşlar ben de denemeye yeni başlıyorum umarım en kısa zamanda başarırız. Sizlerinde umarım en kısa zamanda bebeklerinize kavuşursunuz...
♥vildan&pelin♥ Kayıtlı Üye
♥....♥.....♥......♥.....UMUT LİSTESİ.....♥.......♥......♥......♥ adrian61......................yeni katılan arkadaşımız annemannem &ayla& AYŞECANDAN acem_kızı aglayankedi aguden aybala42 ayşegül19 alew2187 alin amway amor_amor anatolia_tb anqelim arnavutgüzeli84 azra arda arzu aslı Asigecelerr_85 atmosfer aum AN.GEL anadoluesk BaHHaR BAYANHEYECANLI 60 belenay beyaAZz bircan blackrose23 bengüsu BENNU34 benssenb belçika beyz@ bebişiiim bidenem bilgen35 binbirgece biopelin bitirici bucuarda beyaz46 butterfly2020 biricik citos2903 claire cano77 cananisa casablanka_05 ceyda atalar ceyda_79 ceylanmelek cerence cerensesil cemre822 citos2903 ÇAKILTAŞI çakirs deasy delimavi_reyhan denmur deren_26 Deruğur deryacam deryam76 didipırçık deryaa1 dilaranil dileknur derinlik Ecrin_Ceylin ecrin1001.....................................ekledim ecrincim tez zamanda diğer listeye geç tamammı edali368 efsane30.. elifecan E.L.İ.F.T.G. elizabethtown elfida elitu emiy enise85 entersan esen97 eseraras Esra Naz esrasoner esrarengiz79 evrimmm esra naz enikazya elifffffff ezgiciik fatma kurban FATOŞGÜL. fatoş1982 fındık80 figen26 filiz027 fleeflame firuzem firdevs2006 ggaye gonca778 gökçe23 gökmel gözek gözlüklü guccirush gulomin Gül,beyazgül gülcannnnn gülten gönülyarası günbatımı greys.85 GASLAN gamze22106 gamze1977 gunozgur82..................yeni katılan arkadaşımız hamiyet doğru hanife 15 hatice27 hazall24 hilalnur hnaktar hülliş hülya cancan Hüzün_yılı honey53 hassas16 hazalk ILGAZ jasmin666 innocence interhat iiissil imran88 kaçar61_1 kamelya62 kamişko kardelen_32 karagözlü kardelen_32 keyzi kevser14 kuba kubaba kudra kuka kurnaz krispi kaya layd_pacino laren lajoconde leyl....................çok sevdiğimiz arkadaşımız limon liligum livaza loveactually lusin lücian lica42 leylim maat MY.ANGEL medura mazbut mahinur marveyn maviruya mehay mekselina86 merves *mehlika* meyra basman minikserçe minos miki. miss polat moke morgül moon sunn mum ağacı melekt melek23 mehril merveburc minehayat misssielif mogan mumudihaba maisa mine_ibo MadLen nbatur55 nal nix nergis55 nergiz78 nergis55..............yeni katılan arkadaşımız nazlııı nesgül nesli 33 nesliii1983 neslihan 38 nevergiveup18 nevgul61.................yeni katılan arkadaşımız nevinırmak nevrosky nina55 nur_elnur NURSİMA nisafidan ogs oburşirin okyanus83 orkide76 ozlemacar ozna orkidenn okyanus84 özgürce özgürcüm özlemimsin özkan-bilgen özoşum83 papatya_1979 pembekordon perçe peteknur pıtırcık pink rose parıl papri psoriasis rabiş rabis80 reyyan86 rockwell roscitak rodal rufeyde serra Sabire Kara sarı şeker samyeli26.......................................ekledim canım _sedaa_ shekerkiz sselda selcenuguz selenbeyazit seleney selinx sevdagül _sevcan_ serdi sinem25 sultan49 supremunvale sbnmfrh smhsmh SILAYA silgi simay_86 sinemiran sinem 25 semoş427 surcu Lisan sulh_ibracı su misali35.5 süpriz_mucize s.d.34 seagirl26 shimina sebago soslufustuk tatli.cadi tavşanlı tuba_cüneyt tugbakork tramissu1986 umudumsensin umutvar vezikül.. vidan83 vildangel violette yaren07 yarencan. y.m.i.n yakaryos yasgom yasemennnn yasemin84 yasese yastev yazgülün yazel yasmin1982 yeeeeer yelda85 YORUKCE yumurtalı ıspanak yumyum yüksek sadakat ysnbdk ylmzhatice yadel z@z@ zencefill zeko zerrinn zeyno:) zeynoyan zeynepSav zuhal turan zug zu66 xyxy yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz leyl senide yeni isminle ekledim canım
Son düzenleme: 22 Ocak 2009
arkadaşlar ben de denemeye yeni başlıyorum umarım en kısa zamanda başarırız. Sizlerinde umarım en kısa zamanda bebeklerinize kavuşursunuz...
rabbim hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin hepimize.maddi manevi kimseyi yıpratmadan aratmadan nasip etsin mevlam hepimize.
BIR KIZI BIR OGLU VaRMIS Kayıtlı Üye
............LİSTEMİZİN HAMİŞLERİ VE BEBEK CİNSİYETLERİ............... .............................................. ........................................HAMİLE(2) g sezen............................................. ....................................HAMİLE (4) hilal1975......................................... .......................................HAMİLE(5) tatlımelek........................................ .......................................HAMİLE(6) hasret............................................ ........................................HAMİLE(7) gülen............................................. .........................................HAMİLE(8) sefil............................................. ...........................................HAMİLE (9) zeynoo24................................... .............................................HAMİL E(10) eda&Cemil......................................... .....................................HAMİLE(11) ecetuna........................................... ........................................HAMİLE(12) BuRCuCuKkK........................................ ..................................HAMİLE(13) dilruba_diba...................................... .......................................HAMİLE(14) travon............................................ ..........................................HAMİLE(1 5) nazlımelek........................................ .......................................HAMİLE(16) vahşi kedi.............................................. ..................................HAMİLE(17) roselenda......................................... .......................................HAMİLE(18) y_onay............................................ ........................................HAMİLE(19) kançiçeğim........................................ ......................................HAMİLE(20) ilayda51.......................................... .........................................HAMİLE (21) gözdenc........................................... ........................................HAMİLE(22) cucan............................................. .........................................HAMİLE (23) *sennur*.......................................... .........................................HAMİLE (24) ebruşşş........................................... .........................................HAMİLE (25) asortie........................................... ......................................... HAMİLE(26 ) saruböceq......................................... .......................................HAMİLE(27) karabiberim....................................... .......................................HAMİLE (28) ELF-RCP............................................... ..................................HAMİLE (29) kapkara........................................... .........................................HAMİLE(30 ) türlü türlü............................................. .....................................HAMİLE(31) sema69............................................ ........................................HAMİLE (32) kuzuum............................................ ........................................HAMİLE( 33) uğur ve eylül............................................. ................................HAMLE(34) e-u................................................. .........................................HA MİLE(35) KızılDeniz(DERRAM)................................ ................................HAMİLE(36) Yeliz_25................................. ..................... ...................... ....HAMİLE(37) paylaşım.......................................... .......................................HA MİLE(38) fato83............................................ ........................................ .HAMİLE(39) nefisem........................................... ..................................... ..HAMİLE(40) özlem_özlem....................................... ................................... HAMİLE (41) yeşimcik.......................................... ................................. .....HAMİLE (42) dilek_83.......................................... ................................. ......HAMİLE (43) doğa6............................................. ................................ .......HAMİLE(44) ayşe/FB................................................ ............................... ..HAMİLE(45) h.mine............................................ ................................. .......HAMİLE(46) seherim........................................ ............................... ...........HAMİLE(47) patasana17........................................ ................................. ....HAMİLE(48) tutku03........................................... .................................. ......HAMİLE(49) yohannes........................... ......... ............................ ...............HAMİLE(50) serpilla................. ..................... ......................... ..................HAMİLE(51)...........KIZ Rem............................................... ................................... .....HAMİLE(52) Rapunzel2........................ ...................... ....................... .........HAMİLE(53).....ERKEK hsay26............................................ .........................................HAMİLE(54 )......KIZ durulaytuğ........................................ ........................................HAMİLE(55) Hüzün Yaprakları................ ......................... ...................... .....HAMİLE(56) iremeren.......................................... .........................................HAMİLE (57) what a woman want?................ ............................ ...................HAMİLE (58) topsecret.................. ....................... .......................................HAMİLE (59) nursist........................................... ..........................................HAMİLE( 60) tiviti............................................ .............................................HAM İLE(61) minervaduygu...................................... .....................................HAMİLE(62) şirine............................................ ...........................................HAMİLE( 63) zeyno-23................................................ .................................HAMİLE(64) elif-26................................................ ......................................HAMİLE( 65) _Eda_............................................. ........................................HAMİLE(66) naren05........................................... ........................................HAMİLE(67) alhan.................. ..................................... ...............................HAMİLE(68) jasminiee ............. ................ ........................................... ......HAMİLE (69) elif3558.......................................... ..........................................HAMİLE( 70) mukh7986.......................................... .......................................HAMİLE(71) Seda_SARI......................................... ......................................HAMİLE(73 ) gülüm12................................ ............................. ......................HAMİLE(74) Rosem............................................. ..........................................HAMİLE( 75) setenay3480....................................... ........................................HAMİLE(76 ) eyetkiner......................................... ............................................HAMİLE (77) beauty*....................... ..................... ..........................................HAMİLE (78) ayşegül41......................................... ............................................HAMİLE (79) filizim........................................... .................................................. .HAMİLE(80) zen_nan........................................... ..............................................HAMİ LE (81) derin............................................. .................................................. .HAMİLE(82) onu seviyorum......................................... ............................................HAMİLE (83) esrako............................................ .................................................. ..HAMİLE(84) bayan_66.......................................... .................................................. HAMİLE(85) sezen............................................. .................................................. ....HAMİLE(86) tuana3434..............................................................................................HAMİLE(87) candy.....................................................................................................HAMİLE (88) daisy16..................................................................................................HAMİLE(89) başak35................................................................................................HAMİLE(90) kıymetlim...............................................................................................HAMİLE(91) cennet kuşu...........................................................................................HAMİLE(92) okyanus84.............................................................................................HAMİLE(93) hakca....................................................................................................HAMİLE(94) DOĞUM YAPAN HAMİŞLERİMİZ nazlımelek........................... ....................İKİZ(ERKEK) Süar.............................................. ..........KIZ(ZEYNEP) estetik26......................................... .........KIZ tatlımelek........................................ ...........ERKEK gülen............................................. ............ --- asortie........................................... ........... KIZ(EYLÜL en kısa zamanda terfi etmek dileğiylehihoyyyt
BIR KIZI BIR OGLU VaRMIS Kayıtlı Üye
ben yokum listedeeeeeeeeee
ecrin ben varım ama az sonra gidecem sabah çarşıya gittim yeni geldim ev işine yeni başlıycam hemen ekliyom
ecrin edit yapıp ekledim senide kıs
kızlar kendini ekletmek isteyenler ziyaretçi sayfama yazsın burda bazen gözden kaçabiliyo
Canımın canı Hilalim Kayıtlı Üye
umut listesinde benimde adım yok
fisfisfisben yadeli aramaya kangala gidiyom gelen varmı:bbo: cidden merak ettim şimdi ya nerde bu kız bu kadar ayrı kalmazdı :1no2: yadel gel yawwwsenağlama
♥....♥.....♥......♥.....UMUT LİSTESİ.....♥.......♥......♥......♥ adrian61......................yeni katılan arkadaşımız annemannem &ayla& AYŞECANDAN acem_kızı aglayankedi aguden aybala42 ayşegül19 alew2187 alin amway amor_amor anatolia_tb anqelim arnavutgüzeli84 azra arda arzu aslı Asigecelerr_85 atmosfer aum AN.GEL anadoluesk BaHHaR BAYANHEYECANLI 60 belenay beyaAZz bircan blackrose23 bengüsu BENNU34 benssenb belçika beyz@ bebişiiim bidenem bilgen35 binbirgece biopelin bitirici bucuarda beyaz46 butterfly2020 biricik citos2903 claire cano77 cananisa casablanka_05 ceyda atalar ceyda_79 ceylanmelek cerence cerensesil cemre822 citos2903 ÇAKILTAŞI çakirs deasy delimavi_reyhan denmur deren_26 Deruğur deryacam deryam76 didipırçık deryaa1 dilaranil dileknur derinlik Ecrin_Ceylin ecrin1001.....................................ekledim ecrincim tez zamanda diğer listeye geç tamammı edali368 efsane30.. elifecan E.L.İ.F.T.G. elizabethtown elfida elitu emiy enise85 entersan esen97 eseraras Esra Naz esrasoner esrarengiz79 evrimmm esra naz enikazya elifffffff ezgiciik fatma kurban FATOŞGÜL. fatoş1982 fındık80 figen26 filiz027 fleeflame firuzem firdevs2006 gambito_45.............................yeni arkadaş ggaye gonca778 gökçe23 gökmel gözek gözlüklü guccirush gulomin Gül,beyazgül gülcannnnn gülten gönülyarası günbatımı greys.85 GASLAN gamze22106 gamze1977 gunozgur82..................yeni katılan arkadaşımız ISKOC............................................................senide ekledim canım hamiyet doğru hanife 15 hatice27 hazall24 hilalnur hnaktar hülliş hülya cancan Hüzün_yılı honey53 hassas16 hazalk ILGAZ jasmin666 innocence interhat iiissil imran88 kaçar61_1 kamelya62 kamişko kardelen_32 karagözlü kardelen_32 keyzi kevser14 kuba kubaba kudra kuka kurnaz krispi kaya layd_pacino laren lajoconde leyl....................çok sevdiğimiz arkadaşımız limon liligum livaza loveactually lusin lücian lica42 leylim maat MY.ANGEL medura mazbut mahinur marveyn maviruya mehay mekselina86 merves *mehlika* meyra basman minikserçe minos miki. miss polat moke morgül moon sunn mum ağacı melekt melek23 mehril merveburc minehayat misssielif mogan mumudihaba maisa mine_ibo MadLen nbatur55 nal nix nergis55 nergiz78 nergis55..............yeni katılan arkadaşımız nazlııı nesgül nesli 33 nesliii1983 neslihan 38 nevergiveup18 nevgul61.................yeni katılan arkadaşımız nevinırmak nevrosky nina55 nur_elnur NURSİMA nisafidan ogs oburşirin okyanus83 orkide76 ozlemacar ozna orkidenn okyanus84 özgürce özgürcüm özlemimsin özkan-bilgen özoşum83 pancuben............................ekledim canım papatya_1979 pembekordon perçe peteknur pıtırcık pink rose parıl papri psoriasis rabiş rabis80 reyyan86 rockwell roscitak rodal rufeyde serra Sabire Kara sarı şeker _sedaa_ shekerkiz sselda selcenuguz selenbeyazit seleney selinx sevdagül _sevcan_ serdi sinem25 sultan49 supremunvale sbnmfrh smhsmh SILAYA silgi simay_86 sinemiran sinem 25 semoş427 surcu Lisan sulh_ibracı su misali35.5 süpriz_mucize s.d.34 seagirl26 shimina sebago soslufustuk tatlibebek....................................ekledim canım senide muckss tatli.cadi tavşanlı tuba_cüneyt tugbakork tramissu1986 umudumsensin umutvar vezikül.. vidan83 vildangel violette yaren07 yarencan. y.m.i.n yakaryos yasgom yasemennnn yasemin84 yasese yastev yazgülün yazel yasmin1982 yeeeeer yelda85 YORUKCE yumurtalı ıspanak yumyum yüksek sadakat ysnbdk ylmzhatice yadel z@z@ zencefill zeko zerrinn zeyno:) zeynoyan zeynepSav zuhal turan zug zu66 xyxy yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz leyl senide yeni isminle ekledim canım
pancuben ekledim canım senide listeye edit yapıp alıntı yaptığın yeri silermisin sayfada çok yer kapladı gulüm
ıskoc sende yoktun senide ekledim canımm