- 24 Aralık 2008
- 670
- 0
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
citos bişi sorabilirmiyim şu mesajlarınızın altında çıkanresim onu nasıl yapıyosunuz nerden nasıl yapıyosunuz bende istiyorum onlardan yapmayı
günaydın hanımlar nasılsınız bakalım inşallah güzel bir gün olur bol bol hamiş haberi alacağımız bir gün olur
bu arada yasemenin selamı var hepinize telefonda konuştuk iş bulamamış ama tedaviye başlamışlar şimdilik tedavi var diye işe ağırlık vermiyorum dedi internet cafeye gidince yazarım inşallah dedi hepinizi özlemiş çok çok selam söyledi
citosum teşekkür ederim gün çıkmadı ama çok güzel
günaydın kızlarrrr...akşam dizim başlayınca p.c.unuttum:)
nasılsın citosum neler yaptın?
ailemin yanındaydım ben avrupa yakasındayım onlar asya yakasında bende gitmişken kalayım biraz dedim cuma gunu kurstan çıkıp gittim.babaannemde gelmişti.kuzenler bizdeydi çok güzel geçti ya.ben burda depresyona giriyorum diye boşuna demiyorum benimkine off offf bir taşınsam..
sen neler yaptın;?
citosum teşekkürler ben kaçıyom size hayırlı günler
ya rüyamda armut agacı gördüm tabirine baktım erkek bebek.benim tosuncan geliyo desenize:)))))))))))))))))
eee nasıl gidiyor tatlı bebek anlat bakalım
canım herşey çok güzel gidiyo işte ne olsun .bu ay ilaç tedavisiyle geçecekde nasıl geçecek bilmiyom bakalım eşimle ders çalışıyoz buaralar sınavlarımız var.kız bird kocacım düşünceler daldı tedavim 10 gün sürücek ve bu süreçte birlikte olmamamız lazım adam diyo anam nasıl geçecek bu günler ooof ooof kız utanıyom söylemeye ama adam herakşam istiyo eee bboş geçirdiğimiz akşamlar nadir acaba varmıbizim gibi olan bunu durdurmanın yolu varmı