Ay heycan yaptim canim insallah olur ya 2 gun sonra tekrar yap cizgi koyulasirsa kan testi verEvet bende çiğneyerek yaptım. Regle 7 gün var sabah test yaptım hayalet çizgi çıktı. Erken öğrenmem gerek çünkü ev taşıyacağım ve çok yakınımın düğünü var baya yorulacağım.
Ay heycan yaptim canim insallah olur ya 2 gun sonra tekrar yap cizgi koyulasirsa kan testi ver
orası öyle canım benim tüp bebek geçmişim var doktor hamile kalmama bile imkansız dedi ve 2 kere hamile kaldım benInsallah olur canim oyle sansin az diye dusunme bi su damlasina bakiyor hersey Allah ol desin yeterki <3
Kan vermeyi düşünüyorum ama bir iki gün daha bekleyebilirim. Ay inşallah bu defa olsun.
hiç bekleme kan ver silik çıktı ise mutlaka vardır birşeyler
zaten bugün versen sonuç yarına çıkar sağlık ocağında kuzum hadi yarın ver sen cumaya bırakma sonra pazartesiye kadar beklersinYa hislerime kalsa vermiştim şimdiye kadar. Ama yine tutuyorum kendimi bir gün kadar
Canım ben özel hastanenin laboratuvarında yaptırıyorum bir saatte çıkıyor hafta içi haftasını gece fark etmiyor. Ama benim bu testim sanki bekledikçe gitti o çizgi ya ya da ışık farkından bilmiyorumzaten bugün versen sonuç yarına çıkar sağlık ocağında kuzum hadi yarın ver sen cumaya bırakma sonra pazartesiye kadar beklersin
testte çifti gördüysen takılma sonuçta bekledi o test ilk 5 dk sı doğruCanım ben özel hastanenin laboratuvarında yaptırıyorum bir saatte çıkıyor hafta içi haftasını gece fark etmiyor. Ama benim bu testim sanki bekledikçe gitti o çizgi ya ya da ışık farkından bilmiyorum
testte çifti gördüysen takılma sonuçta bekledi o test ilk 5 dk sı doğru
Arkadaşlar burdan birbirize yardim edelim inşallah ben geçen ay aşilama oldum ama tutmadı bi ay ara verdik ve bu arada bal çörek otu ve tarçın kurunu yapmaya başladım hamile kalan cok bu kürle inşallah işe yararsa burdan herkese yardımcı olmak isterim ..
İşe yarıyor bu kür arkadaşlar.Arkadaşlar burdan birbirize yardim edelim inşallah ben geçen ay aşilama oldum ama tutmadı bi ay ara verdik ve bu arada bal çörek otu ve tarçın kurunu yapmaya başladım hamile kalan cok bu kürle inşallah işe yararsa burdan herkese yardımcı olmak isterim ..
erken gebelik testi mi aldın normal test mi ?Ne bilim sabahtan beri elimde bakıyorum deli gibiyani çok hayalet bi çizgi olduğu için korktum baya sabah bir test daha yaparım inşallah çıkar onda da
Normal kaset testlerden canım. Evde o vardı sadece.erken gebelik testi mi aldın normal test mi ?
anladım değerini merak etttim şimdi . aşılama yaptığımda 15.ci günü geçmiş olmasına rağmen idrarda çıkmamıştı kanda 2 gün sonra 247 çıkmıştı hadi güzel haberlerini alalımNormal kaset testlerden canım. Evde o vardı sadece.
anladım değerini merak etttim şimdi . aşılama yaptığımda 15.ci günü geçmiş olmasına rağmen idrarda çıkmamıştı kanda 2 gün sonra 247 çıkmıştı hadi güzel haberlerini alalım
sıfır çizgi bomboş sonra regli olmayınca kistmi oldu acaba diye doktoruma gitmiştim o da direk hcg istemiştiAa o da ilginçmiş hayalet çizgi de mi çıkmadı.
sıfır çizgi bomboş sonra regli olmayınca kistmi oldu acaba diye doktoruma gitmiştim o da direk hcg istemişti
Var var bugün verde güzel haberi öğrenelim. Ne kadar vardı reglineO zaman benim için hala umut var
Ben göremedim ama . Isik yansımasından açıdan göremiyor olabilirim kanı ne zaman vereceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?