- 9 Kasım 2013
- 731
- 795
- 103
Ben göremedim ama . Isik yansımasından açıdan göremiyor olabilirim kanı ne zaman vereceksin
Kan için bekleyeceğim canım bugün şehirdışına ev bakmaya gidiyoruz. Biraz daha emin olmak istiyorum. Bu efektli hali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben göremedim ama . Isik yansımasından açıdan göremiyor olabilirim kanı ne zaman vereceksin
Anladım ağır kaldırma bitki çayı tüketme maydonoz da yeme netlesene kadar . Sehir mi degistireceksiniz yeni ev ve çocuk kulağa hoş geliyorKan için bekleyeceğim canım bugün şehirdışına ev bakmaya gidiyoruz. Biraz daha emin olmak istiyorum.
Tamam canım dikkat ederim. Ya evet şehir değiştiriyoruz. Kısmet ki burasıyla bağlantıları kestiğimiz andan beri çift görüyorumAnladım ağır kaldırma bitki çayı tüketme maydonoz da yeme netlesene kadar . Sehir mi degistireceksiniz yeni ev ve çocuk kulağa hoş geliyor
Testin efektli halini de yükledim canım bakar mısın birAnladım ağır kaldırma bitki çayı tüketme maydonoz da yeme netlesene kadar . Sehir mi degistireceksiniz yeni ev ve çocuk kulağa hoş geliyor
çok hayali bir çizgi var gibi emin olamıyorum sen daha net görürsün . pazaresiye kadar değer katlanır .Kan için bekleyeceğim canım bugün şehirdışına ev bakmaya gidiyoruz. Biraz daha emin olmak istiyorum. Bu efektli hali Eki Görüntüle 2170454
hayırlısı böyleymiş demek ki :)Tamam canım dikkat ederim. Ya evet şehir değiştiriyoruz. Kısmet ki burasıyla bağlantıları kestiğimiz andan beri çift görüyorum
Zaten testlerle takip edeceğim önce, sonra kan testiyle en son doktora gideceğim.çok hayali bir çizgi var gibi emin olamıyorum sen daha net görürsün . pazaresiye kadar değer katlanır .
hayırlısı böyleymiş demek ki :)
ben gördüm çok hafif çizgi war :)Eki Görüntüle 2170445
Ne diyorsunuz kızlar. Valla ben gördüm ya
Var dimi ya ay hadi inşallah :))ben gördüm çok hafif çizgi war :)
inşallah canım rabbim utandırmasn :)Var dimi ya ay hadi inşallah :))
ben beklemedeyim eylüle kadar tatil düşük yapalı bir bucuk ay anca oldu. Önce sizin güzel haberlerinizi alayım sonra da ben verecem inşallah:)Evet ya test negatifti hep :) ben öyle görmek istemişim demek ki :) bekliyorum bugün yarın adet günüm aslında gelen giden YÖK şükür az önce sulu şekilde çok koyu olmayan kahvemsi akıntı oldu peçetede bir de sol kasığım batıyo şuanda umarım regl olmam:) sende nedir durumlar
İnşallah canım düşük yapmana üzüldüm sağlıksızdı demek ki, Eylül’e kadar kafanı dinle bunu düşünmemeye çalış anladım ki stres yapmayıp Relax olunca daha iyi ve hızlı sonuç alınıyoben beklemedeyim eylüle kadar tatil düşük yapalı bir bucuk ay anca oldu. Önce sizin güzel haberlerinizi alayım sonra da ben verecem inşallah:)
Başladım ama bitiremedim ben tadı acayipti yumurtlamayı bekliyorum bakalım bu ay olur inşallahBen düzenli denemedim bi kaç kere yedim ve zaten bu kür o ay etki etmiyor bi sonraki ay etki ediyor Yani kullandığın ay değilde bi sonraki ay inşallah hamile kaliyorsun etki ettiyse bu ay etki edecek inşallah bana :)
Aynen bnde içememiştimBaşladım ama bitiremedim ben tadı acayipti yumurtlamayı bekliyorum bakalım bu ay olur inşallah
ayy sonuc ne çıktı canım... kan verdin mi hadi bakalım bizi merakta bırakma güzel haberlerini ver hemenKan için bekleyeceğim canım bugün şehirdışına ev bakmaya gidiyoruz. Biraz daha emin olmak istiyorum. Bu efektli hali Eki Görüntüle 2170454
ayy sonuc ne çıktı canım... kan verdin mi hadi bakalım bizi merakta bırakma güzel haberlerini ver hemen