O yontem ne canim ? Biraz bahsedermisin bilgin varsaTüp Bebek tedavisi ile başarılı olamayıp akupunktur tedavisi ile hamile kalan 2 tane arkadaşım oldu. Aklınızda bu yöntemde bulunsun kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O yontem ne canim ? Biraz bahsedermisin bilgin varsaTüp Bebek tedavisi ile başarılı olamayıp akupunktur tedavisi ile hamile kalan 2 tane arkadaşım oldu. Aklınızda bu yöntemde bulunsun kızlar
Aynen canim hic zaman kaybetme o klomeninde illaki zarari vardir catlatma ignesiyle dahada sansin yukseliyor o yuzden bence hapi kullanmisken onuda yapsin daha iyi tabiki bi benim gorusul ama insallah hic bir seye gerek kalmadan haberini aliriz :)Bu ay klomen tedavisi oldum ben. Prolaktin 38.9 çıkmıştı. Yumurta gelişimini takip etti. Çatlatma iğnesine gerek duymadan sadece ilişki günleri verdi. Adet tarihim bu haftasonu pazar yada pazartesi. Hamilelik olmamışsa doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum..
Amin cnm inşallah hepimiz kavuşuruz meleklerimize <3 hangi ildesin yaptırıyosunTamam canim Allahim tez zamanda seninde kucagina bir melek gondersin insallah burdan son durumlari paylasàlil bende ikinci asilamami yapcam bugun kontrolum vardi 8 inci gunum igneye baslayali bugun 10 mm 8 mm yumurtalarim olmus persembeye kadar devam edecegim igneye sonra ne zaman asilama olcami soyliycek doktor bakalim hayirlisi
Canım bende polikistik over var birde fmf halk dilinde akdeniz atesi hastaliği var yumurtalama zamanında ufak tefek agrılar olurya bende fmf hastaliğinin krizi geliyor ve 3 gün çok şiddetli olur hiç birşey fayda etmiyor bu yüzden yumurtalama zamanlarimi değerlendiremiyoruz doktorda boşa acı cekme dedi aşilama yapalim en kolayı diye bakalim ilk denemede olmadı şimdide aşilama günümü bekliyorum 2 yi yapcazCanım benimde sag tupumde sıkıntı var. Onun icin doktora çıkıyorum. Senin aşılamaya gecme sebebin neydi
Anladim canım olsun skma canını cok şükürki diğeri duruyor sonuçta benimki biri tikali çıkmişti doktor hiç önemli değil demişti Allahım tez zamanda hem şifa hem bir melek nasip etsin inşallah canım benimAyy hatirlayamadim bende ama olsun yeniden cevap ver sen madem :) Doktor da bana laparoskopi dedi. Tupun alınması gerekiyormuş
İnşallah dileğin olur canım ama bu kürleri kafaniza göre yapmayın ne olur baya karıştırmişsin galiba ama yinede bilemedim inşallah faydaları olur haberlerini bekliyoruz :)iyi haftalar kızlar ;
geçmişim çok karışık hiç deyinmicem şuan pro women kullanıyorum + balık yağı + civan perçemli aslan pençesi ile karışık bitki çayı almıştım içine hayıt tohumu atıyorum içine düzenli olmasada içiyorum elimdeymiş gibi ağustosta hamile kalmak istiyorum :)
Amin canim Ben yurtdişindayimAmin cnm inşallah hepimiz kavuşuruz meleklerimize <3 hangi ildesin yaptırıyosun
Canım kullandiğin kürle benim ablam hamile kaldi ama kullandiği ay değil bi sonraki ay aklinda bulunsunMerhabalar kızlar 1 yıldır bebek hasreti çekiyorum. En son kasım ayında tahlil yaptırdım öyle büyük bir sorun yok eşimin sonuçları da iyi geldi. Daha önce soğan kürü yaptım olmadı. Bir kaç ay önce akışına bıraktım olmadı bu ay da bal tarçın çörekotu yaptım bekliyorum bata son 9 var. Umudum da yok açıkçası. Önümüzdeki ay agnucaston kullanmayı düşünüyorum. Bu ay ev taşıyacağım için de korkuyorum açıkçası. Allah hepimizin yüzünü hayırlı evlatlarla güldürsün inşallah :)
Canım kullandiğin kürle benim ablam hamile kaldi ama kullandiği ay değil bi sonraki ay aklinda bulunsun
Cümlemizden inşallah
Kulağa çok geliyor ama 1 bitki çayı içiyorum sadece karışık içine hayıt atıyorum öncesinde harnup pekmezi ve bal arı sütü de icerdim :) . Inşallah benim tek tüpüm var şansım çok azİnşallah dileğin olur canım ama bu kürleri kafaniza göre yapmayın ne olur baya karıştırmişsin galiba ama yinede bilemedim inşallah faydaları olur haberlerini bekliyoruz :)
Ben daha doktora gitmedim canım bir senenin dolmasını bekliyordum bu ay doluyor önümüzdeki ay gidip başlayacam inşallah tedaviye. Bir sene dolmasına rağmen olmaması baya canımı sıktı aslında
doktora sordum yumurta büyüklüğü yeterli olduğu için çatlatma iğnesi ne gerek yok dedi. Aslında iyi de olmuş müthiş tiksiniyorum iğneden. Kan verirken bile rengim gidiyo nefes alamıyorum.Aynen canim hic zaman kaybetme o klomeninde illaki zarari vardir catlatma ignesiyle dahada sansin yukseliyor o yuzden bence hapi kullanmisken onuda yapsin daha iyi tabiki bi benim gorusul ama insallah hic bir seye gerek kalmadan haberini aliriz :)
Öyle tabi benimde bu ay 2. Yıl artık evlilik. 32 yaşındayım.keske ilk yıl gitseydim diyorum.bilemiyor insan tabi. Yine de hayırlısı diyelim
Amin canım hepimize inşallahYine çok şükür geç bir zaman değil. Rabbim hayırlısını nasip etsin
Insallah kuzum ya. Bende prolaktin de var o da yuksek cıkmışAnladim canım olsun skma canını cok şükürki diğeri duruyor sonuçta benimki biri tikali çıkmişti doktor hiç önemli değil demişti Allahım tez zamanda hem şifa hem bir melek nasip etsin inşallah canım benim
Yapmadi ama siz yinede yapin isterseniz garanti olur corek otunu ablam cigniyordu daha etkiliymis zaten bu kurde onemli olan corek otu oguturseniz hergun taze yapmaniz gerek o yuzden. Cignemek en kolayi aklinizda bulunsunÖyle mi bana tavsiye eden kişi ilk ay kesin olmazsa ikinci ay yine yapacaksın demişti ablanız tekrar yaptı mı ?
Bendede vardi 4 sene once bi ilac ictim o duzenledi canimInsallah kuzum ya. Bende prolaktin de var o da yuksek cıkmış
Yapmadi ama siz yinede yapin isterseniz garanti olur corek otunu ablam cigniyordu daha etkiliymis zaten bu kurde onemli olan corek otu oguturseniz hergun taze yapmaniz gerek o yuzden. Cignemek en kolayi aklinizda bulunsun
Insallah olur canim oyle sansin az diye dusunme bi su damlasina bakiyor hersey Allah ol desin yeterki <3Kulağa çok geliyor ama 1 bitki çayı içiyorum sadece karışık içine hayıt atıyorum öncesinde harnup pekmezi ve bal arı sütü de icerdim :) . Inşallah benim tek tüpüm var şansım çok az