- 11 Temmuz 2016
- 174
- 104
- 53
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bişey uygulamıyorum 2 yıllık evliyim daha önce soğan kürü incir havuç kürü yapmıştım herhangi bi sorunumuz yok iki kere klomen çatlatma iğnesi kullandım nasip olmadı henüz bu ay da adet olursam tekrar doktora gidicemYeni gelen arkadaslar bebek sahibi olmak için neler yapıyorsunuz hangi tedaviyi uyguluyorsunuz sorununuz ne o konular uzerinden birbirimize destek olalim inşallah
Ayy hatirlayamadim bende ama olsun yeniden cevap ver sen madem :) Doktor da bana laparoskopi dedi. Tupun alınması gerekiyormuşCanım ben bu mesajına cevap vermişmiydim göremedimde
Bu kadr şeyi aynı anda mı kullanmak ters tepmesiniyi haftalar kızlar ;
geçmişim çok karışık hiç deyinmicem şuan pro women kullanıyorum + balık yağı + civan perçemli aslan pençesi ile karışık bitki çayı almıştım içine hayıt tohumu atıyorum içine düzenli olmasada içiyorum elimdeymiş gibi ağustosta hamile kalmak istiyorum :)
Sayınca çok geliyor ama tek bitki çayı var günde 1kupa içiyorum normalde 2 tane içilmesi gerek pro women da kullandığım ilaçların hepsini içeriyor 3 4 ilaç 1 ilaçta daha iyi şekilde toplanmış . bu bitki çayını içtiğim dönemde doğal yolla hamile kalmıştımBu kadr şeyi aynı anda mı kullanmak ters tepmesin
Gebeliğiniz sonuçlandı değil mi doğdu? Bende düşünüyorum bu ay olmazsa bitki kürlerini ama ne zaman içmeliyim bilemiyorum bu ay ilk denemem olacakSayınca çok geliyor ama tek bitki çayı var günde 1kupa içiyorum normalde 2 tane içilmesi gerek pro women da kullandığım ilaçların hepsini içeriyor 3 4 ilaç 1 ilaçta daha iyi şekilde toplanmış . bu bitki çayını içtiğim dönemde doğal yolla hamile kalmıştım
kimyasal oldu . 4 ay sonra doğal hamile kaldım onda da kürtaj oldum . adetinin 2 3 günü başlayabilirsin hangi kürü yapacaksınGebeliğiniz sonuçlandı değil mi doğdu? Bende düşünüyorum bu ay olmazsa bitki kürlerini ama ne zaman içmeliyim bilemiyorum bu ay ilk denemem olacak
Yaa çok üzüldüm Allah hayırlı gebelik nasip etsin inşallah üç ay önce soğan kürü yapmıstım adetim gecikmişti şimdi sıkıntı yok bu ay ovulasyonla takip ediyorum bugün yumurtlama günüm tutturamazsam forumdan okuduğum hayıt otu ve aslan pençesini düşünüyordum bendekimyasal oldu . 4 ay sonra doğal hamile kaldım onda da kürtaj oldum . adetinin 2 3 günü başlayabilirsin hangi kürü yapacaksın
İKİSİ ÇOK FAYDALI bitkiler adetin 2.ci günü başladım ben 10 14 gün arası kullanıyorum. o dönemlerde de yumurta büyümüş oluyorYaa çok üzüldüm Allah hayırlı gebelik nasip etsin inşallah üç ay önce soğan kürü yapmıstım adetim gecikmişti şimdi sıkıntı yok bu ay ovulasyonla takip ediyorum bugün yumurtlama günüm tutturamazsam forumdan okuduğum hayıt otu ve aslan pençesini düşünüyordum bende
Teşekkür ederim onu da öğrenmiş oldum :)İKİSİ ÇOK FAYDALI bitkiler adetin 2.ci günü başladım ben 10 14 gün arası kullanıyorum. o dönemlerde de yumurta büyümüş oluyor
hemen hemen aynı durumdayız ben kür falan yapmıyorum. Doktor kontrollerinde hamileliğe engel hiçbir şey yok aslında diyor. Bu ay da olmadı doktor değiştireceğim.Merhabalar kızlar 1 yıldır bebek hasreti çekiyorum. En son kasım ayında tahlil yaptırdım öyle büyük bir sorun yok eşimin sonuçları da iyi geldi. Daha önce soğan kürü yaptım olmadı. Bir kaç ay önce akışına bıraktım olmadı bu ay da bal tarçın çörekotu yaptım bekliyorum bata son 9 var. Umudum da yok açıkçası. Önümüzdeki ay agnucaston kullanmayı düşünüyorum. Bu ay ev taşıyacağım için de korkuyorum açıkçası. Allah hepimizin yüzünü hayırlı evlatlarla güldürsün inşallah :)
hemen hemen aynı durumdayız ben kür falan yapmıyorum. Doktor kontrollerinde hamileliğe engel hiçbir şey yok aslında diyor. Bu ay da olmadı doktor değiştireceğim.
Merhaba kızlar,
Biz de bebek sahibi olamayanlardan 1 yıl oldu artık doktora gidelim dedik tahlilleri yaptırdım,eşim de yaptırdı sonucları anlayanınız varsa paylasmak isterim. Bir de enfeksiyon varmıs fitil kullandım ve bitti, persembe de rahim filmi çekileceğim, sonucları da toplayıp doktoruma götüreceğim allah hepımızın yardımcısı olsun sabırlar versin bol bol ...
Tamam canim Allahim tez zamanda seninde kucagina bir melek gondersin insallah burdan son durumlari paylasàlil bende ikinci asilamami yapcam bugun kontrolum vardi 8 inci gunum igneye baslayali bugun 10 mm 8 mm yumurtalarim olmus persembeye kadar devam edecegim igneye sonra ne zaman asilama olcami soyliycek doktor bakalim hayirlisiBen bişey uygulamıyorum 2 yıllık evliyim daha önce soğan kürü incir havuç kürü yapmıştım herhangi bi sorunumuz yok iki kere klomen çatlatma iğnesi kullandım nasip olmadı henüz bu ay da adet olursam tekrar doktora gidicem