• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak isteyenler buraya ...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay klomen tedavisi oldum ben. Prolaktin 38.9 çıkmıştı. Yumurta gelişimini takip etti. Çatlatma iğnesine gerek duymadan sadece ilişki günleri verdi. Adet tarihim bu haftasonu pazar yada pazartesi. Hamilelik olmamışsa doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum..

Yeni gelen arkadaslar bebek sahibi olmak için neler yapıyorsunuz hangi tedaviyi uyguluyorsunuz sorununuz ne o konular uzerinden birbirimize destek olalim inşallah
Ben bişey uygulamıyorum 2 yıllık evliyim daha önce soğan kürü incir havuç kürü yapmıştım herhangi bi sorunumuz yok iki kere klomen çatlatma iğnesi kullandım nasip olmadı henüz bu ay da adet olursam tekrar doktora gidicem

Tüp Bebek tedavisi ile başarılı olamayıp akupunktur tedavisi ile hamile kalan 2 tane arkadaşım oldu. Aklınızda bu yöntemde bulunsun kızlar

iyi haftalar kızlar ;
geçmişim çok karışık hiç deyinmicem şuan pro women kullanıyorum + balık yağı + civan perçemli aslan pençesi ile karışık bitki çayı almıştım içine hayıt tohumu atıyorum içine düzenli olmasada içiyorum elimdeymiş gibi ağustosta hamile kalmak istiyorum :)

iyi haftalar kızlar ;
geçmişim çok karışık hiç deyinmicem şuan pro women kullanıyorum + balık yağı + civan perçemli aslan pençesi ile karışık bitki çayı almıştım içine hayıt tohumu atıyorum içine düzenli olmasada içiyorum elimdeymiş gibi ağustosta hamile kalmak istiyorum :)
Bu kadr şeyi aynı anda mı kullanmak ters tepmesin

Bu kadr şeyi aynı anda mı kullanmak ters tepmesin
Sayınca çok geliyor ama tek bitki çayı var günde 1kupa içiyorum normalde 2 tane içilmesi gerek pro women da kullandığım ilaçların hepsini içeriyor 3 4 ilaç 1 ilaçta daha iyi şekilde toplanmış . bu bitki çayını içtiğim dönemde doğal yolla hamile kalmıştım

Sayınca çok geliyor ama tek bitki çayı var günde 1kupa içiyorum normalde 2 tane içilmesi gerek pro women da kullandığım ilaçların hepsini içeriyor 3 4 ilaç 1 ilaçta daha iyi şekilde toplanmış . bu bitki çayını içtiğim dönemde doğal yolla hamile kalmıştım
Gebeliğiniz sonuçlandı değil mi doğdu? Bende düşünüyorum bu ay olmazsa bitki kürlerini ama ne zaman içmeliyim bilemiyorum bu ay ilk denemem olacak

Gebeliğiniz sonuçlandı değil mi doğdu? Bende düşünüyorum bu ay olmazsa bitki kürlerini ama ne zaman içmeliyim bilemiyorum bu ay ilk denemem olacak
kimyasal oldu . 4 ay sonra doğal hamile kaldım onda da kürtaj oldum . adetinin 2 3 günü başlayabilirsin hangi kürü yapacaksın

kimyasal oldu . 4 ay sonra doğal hamile kaldım onda da kürtaj oldum . adetinin 2 3 günü başlayabilirsin hangi kürü yapacaksın
Yaa çok üzüldüm Allah hayırlı gebelik nasip etsin inşallah üç ay önce soğan kürü yapmıstım adetim gecikmişti şimdi sıkıntı yok bu ay ovulasyonla takip ediyorum bugün yumurtlama günüm tutturamazsam forumdan okuduğum hayıt otu ve aslan pençesini düşünüyordum bende

Yaa çok üzüldüm Allah hayırlı gebelik nasip etsin inşallah üç ay önce soğan kürü yapmıstım adetim gecikmişti şimdi sıkıntı yok bu ay ovulasyonla takip ediyorum bugün yumurtlama günüm tutturamazsam forumdan okuduğum hayıt otu ve aslan pençesini düşünüyordum bende
İKİSİ ÇOK FAYDALI bitkiler adetin 2.ci günü başladım ben 10 14 gün arası kullanıyorum. o dönemlerde de yumurta büyümüş oluyor

Arkadaşlar merhaba,

Her anne olmak isteyen kadın kadar bende anne olmak istiyorum. Eşimle haziran ayından bu yana çocuk yapmaya karar verdik (Allah nasip ederse).
O zamandan bu yana sürekli kendimi dinlemeye başladım. Yumurtlama günümden bu yana kasıklarımda yer yer ağrı bazen de batma oluyor. Sürekli şu 5 tl'lik testlerden yaptım olmadı. Doktorumla konuştum bu testler reglin 15 geçince yapabilirsiniz. Ancak o zaman doğru çıkar dedi. Kan testinin de ayrıca daha kesin sonuç olduğunu da belirtti. Ben internette araştırma yaparken reglinden 6 gün öncesine kadar çıkan bir test var onu alıp yaptım. Sonuç negatif :(. Fazla takıyorum kafama farkındayım. Akışına bırakmaya karar verdim. Eğer benim gibi durumda olan arkadaşım varsa böyle saplantılı sürekli beklemek ister istemez stres yapmamıza sebep oluyor. Bu yüzden akışına bırakıp Alllah bize nasip ettiği zamanı beklemeliyiz. (özel durumu olan arkadaşlarımız hariç tabi). İsteyen herkese ALLAH anne olmayı nasip eder inşallah :anneadayı:

Sevgiler... :KK200:

Merhabalar kızlar 1 yıldır bebek hasreti çekiyorum. En son kasım ayında tahlil yaptırdım öyle büyük bir sorun yok eşimin sonuçları da iyi geldi. Daha önce soğan kürü yaptım olmadı. Bir kaç ay önce akışına bıraktım olmadı bu ay da bal tarçın çörekotu yaptım bekliyorum bata son 9 var. Umudum da yok açıkçası. Önümüzdeki ay agnucaston kullanmayı düşünüyorum. Bu ay ev taşıyacağım için de korkuyorum açıkçası. Allah hepimizin yüzünü hayırlı evlatlarla güldürsün inşallah :)

Merhabalar kızlar 1 yıldır bebek hasreti çekiyorum. En son kasım ayında tahlil yaptırdım öyle büyük bir sorun yok eşimin sonuçları da iyi geldi. Daha önce soğan kürü yaptım olmadı. Bir kaç ay önce akışına bıraktım olmadı bu ay da bal tarçın çörekotu yaptım bekliyorum bata son 9 var. Umudum da yok açıkçası. Önümüzdeki ay agnucaston kullanmayı düşünüyorum. Bu ay ev taşıyacağım için de korkuyorum açıkçası. Allah hepimizin yüzünü hayırlı evlatlarla güldürsün inşallah :)
hemen hemen aynı durumdayız ben kür falan yapmıyorum. Doktor kontrollerinde hamileliğe engel hiçbir şey yok aslında diyor. Bu ay da olmadı doktor değiştireceğim.

Merhaba kızlar,
Biz de bebek sahibi olamayanlardan :( 1 yıl oldu artık doktora gidelim dedik tahlilleri yaptırdım,eşim de yaptırdı sonucları anlayanınız varsa paylasmak isterim. Bir de enfeksiyon varmıs fitil kullandım ve bitti, persembe de rahim filmi çekileceğim, sonucları da toplayıp doktoruma götüreceğim allah hepımızın yardımcısı olsun sabırlar versin bol bol ...

hemen hemen aynı durumdayız ben kür falan yapmıyorum. Doktor kontrollerinde hamileliğe engel hiçbir şey yok aslında diyor. Bu ay da olmadı doktor değiştireceğim.

Ben daha doktora gitmedim canım bir senenin dolmasını bekliyordum bu ay doluyor önümüzdeki ay gidip başlayacam inşallah tedaviye. Bir sene dolmasına rağmen olmaması baya canımı sıktı aslında

Merhaba kızlar,
Biz de bebek sahibi olamayanlardan :KK43: 1 yıl oldu artık doktora gidelim dedik tahlilleri yaptırdım,eşim de yaptırdı sonucları anlayanınız varsa paylasmak isterim. Bir de enfeksiyon varmıs fitil kullandım ve bitti, persembe de rahim filmi çekileceğim, sonucları da toplayıp doktoruma götüreceğim allah hepımızın yardımcısı olsun sabırlar versin bol bol ...

Canım tahlil sonuçlarından E Efulimm41 anlıyor. Canım bana yardımcı olmuştun baya tekrar Allah razı olsun.

Ben bişey uygulamıyorum 2 yıllık evliyim daha önce soğan kürü incir havuç kürü yapmıştım herhangi bi sorunumuz yok iki kere klomen çatlatma iğnesi kullandım nasip olmadı henüz bu ay da adet olursam tekrar doktora gidicem
Tamam canim Allahim tez zamanda seninde kucagina bir melek gondersin insallah burdan son durumlari paylasàlil bende ikinci asilamami yapcam bugun kontrolum vardi 8 inci gunum igneye baslayali bugun 10 mm 8 mm yumurtalarim olmus persembeye kadar devam edecegim igneye sonra ne zaman asilama olcami soyliycek doktor bakalim hayirlisi

Back