• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak isteyenler buraya ...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
zaten bugün versen sonuç yarına çıkar sağlık ocağında kuzum hadi yarın ver sen cumaya bırakma sonra pazartesiye kadar beklersin
Canım ben özel hastanenin laboratuvarında yaptırıyorum bir saatte çıkıyor hafta içi haftasını gece fark etmiyor. Ama benim bu testim sanki bekledikçe gitti o çizgi ya ya da ışık farkından bilmiyorum :KK43:

Canım ben özel hastanenin laboratuvarında yaptırıyorum bir saatte çıkıyor hafta içi haftasını gece fark etmiyor. Ama benim bu testim sanki bekledikçe gitti o çizgi ya ya da ışık farkından bilmiyorum :KK43:
testte çifti gördüysen takılma sonuçta bekledi o test ilk 5 dk sı doğru

Arkadaşlar burdan birbirize yardim edelim inşallah ben geçen ay aşilama oldum ama tutmadı bi ay ara verdik ve bu arada bal çörek otu ve tarçın kurunu yapmaya başladım hamile kalan cok bu kürle inşallah işe yararsa burdan herkese yardımcı olmak isterim ..
Arkadaşlar burdan birbirize yardim edelim inşallah ben geçen ay aşilama oldum ama tutmadı bi ay ara verdik ve bu arada bal çörek otu ve tarçın kurunu yapmaya başladım hamile kalan cok bu kürle inşallah işe yararsa burdan herkese yardımcı olmak isterim ..
İşe yarıyor bu kür arkadaşlar.
Yumurtalarınızı çoğaltıyor tabi hamile kalma şansınızı da. Hayırlısı ile hamile kalırsınız inşallah.

kızlar hangi gıda takviyelerini kullanıyorsunuz folik asit dışında

Normal kaset testlerden canım. Evde o vardı sadece.
anladım değerini merak etttim şimdi . aşılama yaptığımda 15.ci günü geçmiş olmasına rağmen idrarda çıkmamıştı kanda 2 gün sonra 247 çıkmıştı hadi güzel haberlerini alalım :dua:

546B09DE-D614-4D0F-A915-F34E6C2C6A9F.jpeg

Ne diyorsunuz kızlar. Valla ben gördüm ya :halay:

Back