• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak isteyenler buraya ...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaslar 2 senedir korunmuyoruz ve gebelik olmadi doktora gittim bana klomen verdi adetin 3 uncu gunu basla dedi ama ben soylemeyi unuttum zaten 3 gun adet oluyorum yinede 3 uncu gunu ictim sabah aksam yazmis iciyorum arastirayim dedimde bu catlama konusu ne bana doktor bunu ic hamile kalmazsan 3 ay sonra falan gel dedi ama okuyorum kalmayablar her ay iciyor bide bu ilaci kullandiktan sonra ne zaman iliskiye girmek lazim kafam karisti benim iyice yumurtalarin buyudugunu falan yazmislar catlama ignesi yazmislar falan birisi benide aydinlatabilirmi lutfen
Bide şu var dediğim gibi klomen tedavisi gören sık muane olması lazım ilaca başladın 5 gün kullandın iki gün sonra yumurtaların kaç mm olduğuna bakması lazım . Diyelim 6 yumurtan oluştu çoğul gebelik olma durumunda anne sağlığı tehlikeye giricek o zaman ne olucak doktorun hep bunları göz önünde bulundurması lazım

Arkadaşlar ayın 22'sinde beta hcg testi yaptırdım 0,10 çıktı. Bugün regl olmam gerekiyor fakat olacak gibi durmuyorum. Bu şekilde erken kan testi negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?

Merhaba
3 kere yaptım Beta hcg birinde yükseldi birinde düştü en sonuncusu da düşük çıktı bugun regl olmam gerekiyordu ama olmadım tüm testlerim negatif çıktı anlamadım birşey eğer bir cevap bulabilirsen paylaşır mısın ??

Herkese merhaba bende bu ay hamile kalmak istiyorum pko var malesef bende 2 aylık evliyim bir aktardan kür aldım umarım işe yarar ve sizlerlede paylaşırım Allah hepimizin yardımcısı olsun
Amin canim insallah haberlerini bekliyoruz canim :)

Benim iki arkadaşım çörekotu yağı ile ve bir arkadaşım da deve çökerten (çoban çökerten) otu ile hamile kaldı. Bir arkadaşımın yumurta takibi yaptırmışti çok az çıktı tüp bebekle de olmadı sonra ikisini birden içti hamile kaldı. Ben de iki aydır düşünüyorum bu ay da olmazsa ben de başlayacağım.
Deneyince bizde yaz canım ne oldugunu

Canım giremedim Bayadır, benim yumurtlamam 19. Gün olmuştu ve bugün de adetin 33. Günü az önce peçeteye silerken sıvı bi akıntı geldi ve kahveye yakın koyu renkti şuandada sol tarafımda batma hissediyorum nabız gibi atıyo şuanda yerleşme olabilir mi ödüm kopuyo regl olcam diye ne zaman test yapsam çıkar
Canım inşallah yerleşmedir koyu bi şekilde kan gelmediyse korkma bide kendine adet olacam diye korkuyla baski uygulama canım benim yarın bi test yap derim ben yumurtalamndan 15 gün sonra küçük bi ihtimal belli olur diye düşünüyorum çünkü ne zaman catladıgını bilmiyoruz insallah hayirli havadislerini bekliyorum haber siz birakma ;)

Canım inşallah yerleşmedir koyu bi şekilde kan gelmediyse korkma bide kendine adet olacam diye korkuyla baski uygulama canım benim yarın bi test yap derim ben yumurtalamndan 15 gün sonra küçük bi ihtimal belli olur diye düşünüyorum çünkü ne zaman catladıgını bilmiyoruz insallah hayirli havadislerini bekliyorum haber siz birakma :KK66:
Canım ben regl oldum ya bakalım bu ay olur inşallah bal tarçın çörek otu uygulym diyorm

Canım ben regl oldum ya bakalım bu ay olur inşallah bal tarçın çörek otu uygulym diyorm
Hayirlisi olsun canim aynen bikmak yok herzaman yeni bi kapi vardir sadece Allaha inanmak yeter o yoktan var edendir insallah bizim imkansiz gordugumuz bebegimizi o bi mucize île verecek :) Uygula canim benim ablam bu karisimla hamile kaldi insallah faudasini gorursun

Çatlatma için mi kuzum? Pek takip edemiyorum sık giremiyorum bu aralar inşallah tez vakitte alırsın güzel haberi :)
Aynen canım asilama yapacagim bu 2 inçi denemem inşallah olur hepimizin tez zamanda guzel haberlerini aliriiz insallah :)

Hayir doktorlar 1 yili doldurmadigim icin tedaviye baslamiyorlar zaten en son muayne oldugumda birsey yok demisti
Sorun yok diyorlarsa kafana takma canım adetin düzenlimi peki polikistik over falan yoksa sorun yoktur bide esin tahlil yapsın en önemlileri bunlar canım

Eczanelerde ovulasyon testleri var onlardan al yumurtaladıgın gün ve hafta boyu degerlendirmeye calişin canım
Aldim canim yumurtladigim gunu cozmeye calisiyorum bugun adetimin 13. Gunu ve testim boyle cikti

Eklentiler

• 20180711_090453-1.jpg
    20180711_090453-1.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 113
Aldim canim yumurtladigim gunu cozmeye calisiyorum bugun adetimin 13. Gunu ve testim boyle cikti
Süper canım esininde sonucuna bakın sorun yok sa Allah’ın izni ile kafana takma dün yapmişmiydin test ? Bu haftayı değerlendirin canim yumurtan oluşuyor yarın dur bi sonraki gün yap bide daha ne t cıkarsa o günü değerlendirin heycanlandım :) bu ay olacak gibi canım

Süper canım esininde sonucuna bakın sorun yok sa Allah’ın izni ile kafana takma dün yapmişmiydin test ? Bu haftayı değerlendirin canim yumurtan oluşuyor yarın dur bi sonraki gün yap bide daha ne t cıkarsa o günü değerlendirin heycanlandım :) bu ay olacak gibi canım
Insallah canim benim dunde ovulasyon testi yapmistim dunki bundan daha silik cikmisti bugun daha net insallah bu hafta yumurtlarim inan isyan ettigim yok ama beklemek cok sikici

Durum cok mu vahim sizce

Eklentiler

• 4EBF2797-2BA2-4272-859D-D8B9F7133AA0.jpeg
    4EBF2797-2BA2-4272-859D-D8B9F7133AA0.jpeg
    31,3 KB · Görüntüleme: 126
Back