İnşallah canım sen denemedin mi pekiHayirlisi olsun canim aynen bikmak yok herzaman yeni bi kapi vardir sadece Allaha inanmak yeter o yoktan var edendir insallah bizim imkansiz gordugumuz bebegimizi o bi mucize île verecek :) Uygula canim benim ablam bu karisimla hamile kaldi insallah faudasini gorursun
Canım sen daha yolun başindasin ve hiç bir sorun yok biz 4 senedir istiyoruz evet cok stresli bi süreç ama pozitif düşünmekten başka çare Yok biz Bu sene başladık tedaviye düşün hala sabrediyorum biliyorumki Allah zamanını bekliyorInsallah canim benim dunde ovulasyon testi yapmistim dunki bundan daha silik cikmisti bugun daha net insallah bu hafta yumurtlarim inan isyan ettigim yok ama beklemek cok sikici
Ben düzenli denemedim bi kaç kere yedim ve zaten bu kür o ay etki etmiyor bi sonraki ay etki ediyor Yani kullandığın ay değilde bi sonraki ay inşallah hamile kaliyorsun etki ettiyse bu ay etki edecek inşallah bana :)İnşallah canım sen denemedin mi peki
Canım senin yaptıgın test ne testi
Ozaman canım sen bugünden itibaren 1 hafta değerlendir inşallahInsallah canim benim dunde ovulasyon testi yapmistim dunki bundan daha silik cikmisti bugun daha net insallah bu hafta yumurtlarim inan isyan ettigim yok ama beklemek cok sikici
Bu işaretler yanliş oluyor kizlar kusura bakmayasın gülümseyen yüz yapıyorum bu çikiyorBu arada canım sen bu
Ozaman canım sen bugünden itibaren 1 hafta değerlendir inşallah
Canım ikisinide secerdim çünkü bebeğim be zaman olcagı belli değil kariyer olarakta devam ederdim bu süreçte hem belki bana iyi gelir diye düşünürdüm çünkü insan beyninde bitiyor hersey. Fazla düşünmemek lazim ama biz yapamiyoruz düşünüyoruz düşünmemek içinde sevdiğimiz istediğimiz bir uğraş olması gerek :)
bende şuracığa ilişeyim bende bebek istiyorum inşAllah tez zamanda hepimizin kucağını doldursun RabbimArkadaşlar burdan birbirize yardim edelim inşallah ben geçen ay aşilama oldum ama tutmadı bi ay ara verdik ve bu arada bal çörek otu ve tarçın kurunu yapmaya başladım hamile kalan cok bu kürle inşallah işe yararsa burdan herkese yardımcı olmak isterim ..
Amin canim hosgeldin aramizabende şuracığa ilişeyim bende bebek istiyorum inşAllah tez zamanda hepimizin kucağını doldursun Rabbim
Hoş buldum canımAmin canim hosgeldin aramiza
Hoşgeldin canımBende geldim kızlar rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hasta oldunmu canım naptınYani hangisi geliyorsa gelsin artık
Canım ben bu mesajına cevap vermişmiydim göremedimdeCanım benimde sag tupumde sıkıntı var. Onun icin doktora çıkıyorum. Senin aşılamaya gecme sebebin neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?