Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak isteyenler buraya ...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım sen denemedin mi peki

Insallah canim benim dunde ovulasyon testi yapmistim dunki bundan daha silik cikmisti bugun daha net insallah bu hafta yumurtlarim inan isyan ettigim yok ama beklemek cok sikici
Canım sen daha yolun başindasin ve hiç bir sorun yok biz 4 senedir istiyoruz evet cok stresli bi süreç ama pozitif düşünmekten başka çare Yok biz Bu sene başladık tedaviye düşün hala sabrediyorum biliyorumki Allah zamanını bekliyor

İnşallah canım sen denemedin mi peki
Ben düzenli denemedim bi kaç kere yedim ve zaten bu kür o ay etki etmiyor bi sonraki ay etki ediyor Yani kullandığın ay değilde bi sonraki ay inşallah hamile kaliyorsun etki ettiyse bu ay etki edecek inşallah bana :)

Bu arada canım sen bu
Insallah canim benim dunde ovulasyon testi yapmistim dunki bundan daha silik cikmisti bugun daha net insallah bu hafta yumurtlarim inan isyan ettigim yok ama beklemek cok sikici
Ozaman canım sen bugünden itibaren 1 hafta değerlendir inşallah

S Suvask canım sen 4 senedir bebek mi bekliyorsun
Önüne uzun zamandır beklediğin bir iş teklifi gelse öte yandan çocuk da istıyorsan ne tür bi yol çizerdin hangisini tercih ederdin yanlış anlama sakın şu an bu konu üzerinde çok düşünüyorum tecrübelerinden faydalanmak istiyorum

Canım ikisinide secerdim çünkü bebeğim be zaman olcagı belli değil kariyer olarakta devam ederdim bu süreçte hem belki bana iyi gelir diye düşünürdüm çünkü insan beyninde bitiyor hersey. Fazla düşünmemek lazim ama biz yapamiyoruz düşünüyoruz düşünmemek içinde sevdiğimiz istediğimiz bir uğraş olması gerek :)

bende şuracığa ilişeyim bende bebek istiyorum inşAllah tez zamanda hepimizin kucağını doldursun Rabbim

Bende geldim kızlar rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Yeni gelen arkadaslar bebek sahibi olmak için neler yapıyorsunuz hangi tedaviyi uyguluyorsunuz sorununuz ne o konular uzerinden birbirimize destek olalim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…