Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak isteyenler buraya ...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan için bekleyeceğim canım bugün şehirdışına ev bakmaya gidiyoruz. Biraz daha emin olmak istiyorum. Bu efektli hali Eki Görüntüle 2170454
çok hayali bir çizgi var gibi emin olamıyorum sen daha net görürsün . pazaresiye kadar değer katlanır .
Tamam canım dikkat ederim. Ya evet şehir değiştiriyoruz. Kısmet ki burasıyla bağlantıları kestiğimiz andan beri çift görüyorum
hayırlısı böyleymiş demek ki :)

ben beklemedeyim eylüle kadar tatil düşük yapalı bir bucuk ay anca oldu. Önce sizin güzel haberlerinizi alayım sonra da ben verecem inşallah:)

ben beklemedeyim eylüle kadar tatil düşük yapalı bir bucuk ay anca oldu. Önce sizin güzel haberlerinizi alayım sonra da ben verecem inşallah:)
İnşallah canım düşük yapmana üzüldüm sağlıksızdı demek ki, Eylül’e kadar kafanı dinle bunu düşünmemeye çalış anladım ki stres yapmayıp Relax olunca daha iyi ve hızlı sonuç alınıyo

Ben düzenli denemedim bi kaç kere yedim ve zaten bu kür o ay etki etmiyor bi sonraki ay etki ediyor Yani kullandığın ay değilde bi sonraki ay inşallah hamile kaliyorsun etki ettiyse bu ay etki edecek inşallah bana :)
Başladım ama bitiremedim ben tadı acayipti yumurtlamayı bekliyorum bakalım bu ay olur inşallah

Merhaba kızlar 10 aydır gebe kalmaya çalışan bir kez kimyasal gebelik yaşayan biri olarak ben de aranıza katılmak istiyorum. Bata 5 gün var ama hiç belirtim yok. Tez zamanda bebeklerime kavuşalım inşallah

İnşallah Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin arkadaşlar. Ben 2 yıllık evliyim. Biz hiç çocuk düşünmedik evliliğimiz otursun diye bazı ailevi sorunlar vardı onlar da çıksın hayatımızdan diye. Şimdi artık düşünmeye başladık ama icraate geçmedik :) Ben eşimden daha hazırım sanırım o erteliyor gibi ben de üstelemiyorum korunuyoruz halâ. 3 hafta ayrı kaldık tatil dolayısıyla 2 haftalığına yanımda sonra yine 3 hafta ayrı kalacağız ben memleketteyim de. Yani bizim iş Eylül’e kaldı gibi şimdilik. Bir doktora gidip muayene olup aranıza katılacağım:) 1 tane sübseröz myomum vardı ne alemde bilmiyorum. Evlenince alttan muayeneden korktuğum için gitmedim hiç doktora. Bir de böyle bir derdim var. Cesaret edebilirsem gidip baktıracağım inşallah.

ayy sonuc ne çıktı canım... kan verdin mi hadi bakalım bizi merakta bırakma güzel haberlerini ver hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…