Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak isteyen herkes buraya toplanalım 🧿

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay biz o ilaçtan nşye almadık o zmam şimdiye kadar 🤣 benim hormonlar normal ama dengesini bozarmı kullansam😄 seninde yeniymiş canım sende benim givi acaleci😄
Kesinlikle ya insanlar yıllarca bekliyor sabrını veriyor demek ki rabbim ben kendimi yedim bir senede 😔
Hormonlar üzerinde etkisi nasıl bilmiyorum canım bozmaz diye tahmin ediyorum ama araştırmakta fayda var 🙏🏻

• Beğen
Reactions: N8M
Kesinlikle ya insanlar yıllarca bekliyor sabrını veriyor demek ki rabbim ben kendimi yedim bir senede 😔
Hormonlar üzerinde etkisi nasıl bilmiyorum canım bozmaz diye tahmin ediyorum ama araştırmakta fayda var 🙏🏻
Sağol canım bi bu ayıda atlatalım da bidaki ay eşimle gidersem sorarım doktara

2 sene oldu ama daha önce istemediler hiç ..
Benim kendi doktorum istanbulda ben karadenizdeyim. Burda ki doktorlara “istanbuldaki doktorum rahim filmi çekilmemi istedi “ diyerek çektirmiştim sende öyle dene hemen çekerler 😂

Kızlar en sondaki dün yaptığım test pik var ve biZ bu akşam değerlendirdik. Şuan afedersiniz ama kanlı akıntım var neden sizce yumurtlamadan dolayı olabilir mi

Eklentiler

• IMG_20190703_193629.jpg
    IMG_20190703_193629.jpg
    85,2 KB · Görüntüleme: 87
Kızlar en sondaki dün yaptığım test pik var ve biZ bu akşam değerlendirdik. Şuan afedersiniz ama kanlı akıntım var neden sizce yumurtlamadan dolayı olabilir mi
EVvvet yumurtan çatladı canim ☺️ Benimde her ay yumurta çatlayınca kanlı akıntı olur .

• Beğen
Bugün 5de yapmıştım testi ne çabuk çatlamış ya😂 keşke bu testler kaç saatte olcağınıda gösterse

:olamaz:
Normalde pik olduktan 36 saat sonra Çatliyo ama belli olmuyo iste hemende catlayabiliyo yada sen pik görmeden önce yumurta olgunlaşmıştı zaten . Neyse sen yarin geceyi ve sonraki geceyide değerlendir mutlaka hayırlısı olsun insallah 😄

• Beğen
Bugün 5de yapmıştım testi ne çabuk çatlamış ya😂 keşke bu testler kaç saatte olcağınıda gösterse

:olamaz:
Benim ilk defa bu ay oldu kanlı akıntım şoktayım sizlerde mi oluyor ben rahatsızlık sanıyordum bunu 🙄

• Beğen
Kızlar bu arada keçi boynuzu pekmezi çok önerilmiş ben yarın alıp kullandırmayı düşünüyorum eşime siz denediniz mi faydası oldu mu ?

Benim ilk defa bu ay oldu kanlı akıntım şoktayım sizlerde mi oluyor ben rahatsızlık sanıyordum bunu 🙄
Ben her ay yasıyorum onu hatta ilk evlendiğimde doktora gitmiştim bununicin 😂 ovulasyon testi kullandığım aylarda da hep çatlama zamanı kahverengi leke yada kanama olmustur . Ordan anlarım hep catladigini . Doktor bana ne kadar şanslısın sana sinyal veriyo demişti bazı Kadınlar hiç hissetmezmiş

X