- 23 Temmuz 2016
- 20
- 13
- 3
- 34
İnşallah canımbu söylediklerini denedim canım inşaallah bu ay olumlu sonuçlar yazarım size, artık bağırıcam bende hamileyiiiiiiiiiiiim diyee o derece yani deli miyim neyim
hahahaha o kadını bende seyrettim canım hiç güleceğim yoktu gerçekten hay sen çok yaşaaDelii falan diilsnn canmm bnde avm de calisiyorum avm de bagira cagira yaymk istiyorum hamile oldgimu ama kalp atisni duycm once insallah... Hatta nette bi kadin var ben gelin oldumm koca buldm zor buldm ama falan dio hedefim onun hamile versiyonunu cekmek ben hamile oldumm zorr oldumm ama die barim barim bagirmk istiyorum... Allahmmm nasippp etsnnnn insalllahhhhh sanadaaa insallahhhhh
aynen canım psikoloji çok önemli düşünmemeye çalışıyorum elimden geldiğince, Allah inşaallah benim gibi isteyen herkese nasip eder bir an evvelll :)Bazıları havada kapıyor valla:) Olmayınca olmuyor yumurtlama için program indir ona göre ilişkiye girersin birazda rahat ol bekleyince hiç gelmiyor :)benim 1 seneyi bulmuştu neredeyse ,son aylarda üzerine düşmedim bi baktım hamişim:)psikoloji çok önemli
Hayırlısı olsun canım, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çayın Adı nedir onuda söylersen :)Oncelikle hangi duam kabul oldu kimin duasi bilmyorum ama her umreye gidene dilek diledm bebek icin... İliskidn once belki gunahtr ama bebek niyetiyle die soledm icimden... Sonra meryem suresi okudm ve allaha cok dua ettmm kafamda biraz rahatti cok takiodm hayirli zamanda die dua ettm... Bide bi cay kullandm zayiflama cayi 7kilo da verdm..onunla hamile kalan bi kac isim daha var diyodu satan kisi inanmadm bnm olma bu cayla olursada mucize olur dedm 2 ay kullandm mucizm binlerce sukurrr oldu... İnsallahhhh allahmm sizinde kucaklarinizi bos birakmaZ bnide saglilla kavustrur bebegime henuz kalp atisini bile duymadm ultrasonda gordm ama nasi zor donem oldugunu biliyorm sabredn... Esinizde istesinn cocugu onunda pskolojisi cok onemli bnce
Mesaj yazdığın yerfe altts cevapla yazıyor, onun yanında dosya yükle var oraya tıkla ve dökümanları seçSabah sabah bi mucize olsun allahım lutfenn
Resim koyacam koyamıyorum ikinci çizgi çelik çıktı nasıl resim koyacak kızlar yardım edin lutfen
mMerhaba kızlar, 2 yıldır evliyiz, artık bebek düşünüyoruz ama yaklaşık 3 aydır pozitif sonuç alamadıkbazı ortamlarda konuşulan bir kaç bişey var belinin altına yastık koy, ayaklarını dik, sırt üstü uzan gibi vs vs...
Bu ayı iyi değerlendirmek istiyorum sizce ne yapmalıyım tavsiyeleriniz varsa yardımcı olur musunuzz, artık karnımda bir bebeğin olduğu duygusunu tatmak için sabırsızlanıyorum...Allahım isteyen dileyen herkese hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşaallah
Merhabalar bende 8 aydır evliyim hic korunmadim.ve hamile kalamiyorum yasimda büyük degil 19 yaşındayım ama bi çocuk sahbi olmak istiyirum bi bilginiz varsa banada iletirmisinizMerhaba kızlar, 2 yıldır evliyiz, artık bebek düşünüyoruz ama yaklaşık 3 aydır pozitif sonuç alamadıkbazı ortamlarda konuşulan bir kaç bişey var belinin altına yastık koy, ayaklarını dik, sırt üstü uzan gibi vs vs...
Bu ayı iyi değerlendirmek istiyorum sizce ne yapmalıyım tavsiyeleriniz varsa yardımcı olur musunuzz, artık karnımda bir bebeğin olduğu duygusunu tatmak için sabırsızlanıyorum...Allahım isteyen dileyen herkese hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşaallah
Bu hangi cay ismini biliyormusunuzHayırlısı olsun canım, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çayın Adı nedir onuda söylersen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?