Aslında düşünmemek hesaplamamak gerekiyor, psikolojik rahatlık açısından ama, insan kendine engel olamıyor, regl bitince hemen yumurtlama dönemini hesaplıyorsun, zamanında ilişki yaşadıysan öbür aya regl olacak mıyım diye gün sayıyorsun ayy deli oldum, bizden sonra evlenenler bile ikinci çocuğuna hamile, Allahım sen isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eyle...Ah canım, biz nelrr yaptıkta henüz sonuç yok. Bence bu nasip işi, çünkü 5 dk yatınca hamile kalan bile var. Hatta hiç yatmayıp yanlışlıkla hamile kalan. İlk önce aklından çıkaracaksın tamamen deniliyor ama ben çıkarttığım zamanda sonuç alamadım. Zamanı değil kanımca. Rabbim hayırlı zamanda nasip eder inşallah
Lütfen anlatırmısın yaptıklarını merak ettim ???Kizlar bnde 3 yillik ewliyim ve yeni hamisim sukurler olsn sizede dua edicm hamilelerin duasi kabul olur derler umarm allahm duyar sesimi kimsenin kucagi bos kalmaz... Bn yaptklarmdan bahsediim belki fikir olur sizede
ayy canımm inşaallah Allahım bizede nasip eder saglıklı birer bebiş, bahsedersen çok memnun olurum, hem merak eden arkadaşlarda bilgilenirKizlar bnde 3 yillik ewliyim ve yeni hamisim sukurler olsn sizede dua edicm hamilelerin duasi kabul olur derler umarm allahm duyar sesimi kimsenin kucagi bos kalmaz... Bn yaptklarmdan bahsediim belki fikir olur sizede
Her yolu deniyoruz elbet birgünü saati vardır anne olmanınBana da sabaha kadar ayaklarını havaya dik altına yastık koy dediler ben 3 aydır yapıyorum bir sonuç alamadk hayırlısı olsun Allah anne olmayı bizede nasip etsin inşallah..
biz eşimle artık çok istiyoruz, ilişkiden önce abdestli olun besmele çekin filan diyen oldu ne kadar doğru yada yanlış bilemicem, Allahım hayırlısını nasip etsin inşaallahOncelikle hangi duam kabul oldu kimin duasi bilmyorum ama her umreye gidene dilek diledm bebek icin... İliskidn once belki gunahtr ama bebek niyetiyle die soledm icimden... Sonra meryem suresi okudm ve allaha cok dua ettmm kafamda biraz rahatti cok takiodm hayirli zamanda die dua ettm... Bide bi cay kullandm zayiflama cayi 7kilo da verdm..onunla hamile kalan bi kac isim daha var diyodu satan kisi inanmadm bnm olma bu cayla olursada mucize olur dedm 2 ay kullandm mucizm binlerce sukurrr oldu... İnsallahhhh allahmm sizinde kucaklarinizi bos birakmaZ bnide saglilla kavustrur bebegime henuz kalp atisini bile duymadm ultrasonda gordm ama nasi zor donem oldugunu biliyorm sabredn... Esinizde istesinn cocugu onunda pskolojisi cok onemli bnce
Teşekkür ederim Allah razı olsun bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah bizede dua et kardeşim bende esimde çok istiyoruz çünkü Allah bizede nasip etsin inşallah.. Amin..Oncelikle hangi duam kabul oldu kimin duasi bilmyorum ama her umreye gidene dilek diledm bebek icin... İliskidn once belki gunahtr ama bebek niyetiyle die soledm icimden... Sonra meryem suresi okudm ve allaha cok dua ettmm kafamda biraz rahatti cok takiodm hayirli zamanda die dua ettm... Bide bi cay kullandm zayiflama cayi 7kilo da verdm..onunla hamile kalan bi kac isim daha var diyodu satan kisi inanmadm bnm olma bu cayla olursada mucize olur dedm 2 ay kullandm mucizm binlerce sukurrr oldu... İnsallahhhh allahmm sizinde kucaklarinizi bos birakmaZ bnide saglilla kavustrur bebegime henuz kalp atisini bile duymadm ultrasonda gordm ama nasi zor donem oldugunu biliyorm sabredn... Esinizde istesinn cocugu onunda pskolojisi cok onemli bnce
canım ben 20 dakika falan yatıyorum ama duşu sabaha bırakmıyorum duşumu alıp uyuyorum, sabah ezanı okunmadan duş alınması gerekBunlarin disinda gunah ama sabah dus aldm. Ayakalarimi bnde kaldrdm havaya. Cok diil 10 bilemedn 20 dk belki yani deneyin hepsini cok takinti yapmayn nolur
Aynen Allah bilir ama bizimde birşeyler yapmamız gerekiyor tabikide ..inşallah bizde hayırlisiyla hamile kalırız bu ay Amin...Her yolu deniyoruz elbet birgünü saati vardır anne olmanın
Aylarca dusu sabaha bırakırdım ise yarasın diye. Ilk defa geçen ay ramazan dolayısıyla oruç tutuyorum diye dusu yapıp yattım. Ve Rabbim nasip etti. Allah herkese nasip etsin insallahcanım ben 20 dakika falan yatıyorum ama duşu sabaha bırakmıyorum duşumu alıp uyuyorum, sabah ezanı okunmadan duş alınması gerek
bu söylediklerini denedim canım inşaallah bu ay olumlu sonuçlar yazarım size, artık bağırıcam bende hamileyiiiiiiiiiiiim diyee o derece yani deli miyim neyimBelki yarari diye söylüyorum . İlişkiyi diz dirsek pozisyonun da yapın. İlişkileri sona ererken eşin hemen geri çekilmesin beklesin biraz ve sende o şekilde 2 3 dk kadar bekle snra sırt üstü uzanıp bacaklarını kendine çek. Yarım saat kadar yat. Ve en önemlisi kafanı rahatlat. Yalnız kalma teli eline alacak bile vaktin olmasn inşallah Rabbım hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?