• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak için…..

nazkurtsss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2024
27
6
1
22
Kızlar herkese merhabalar:)
Ben 1 senelik evliyim 2-3 aydır çocuk düşünüyoruz.
Öncesinde korunduk.
Şuan bir çocuk sahibi olmak istiyoruz.
Yumurtlama günlerini takip ediyorum.
Her regl öncesi hamilelik belirtileri yaşıyorum.
Sanırım bu psikolojik bir sorun.
Doktora gittim genel bir kontrol için bir sıkıntı olmadığını istediğim zaman gebe kalabileceğimi söyledi.
Kafama çok takıyorum.
Sizde beklemeli miyim ?
Siz ne zaman süreden sonra gebe kaldınız ?
Yada gene kalmayı kolaylaştıran bir takım şeyler var mı ?
Herkes önerisini ve görüşünü belirtirse sevinirim.
Şimdiden gönlümüzdeki Allah versin.
Kucaklarımız boş kalmasın 🙏🤲

Amin. Bende 1.5 senelil evliyim 6 aydır istiyorum yumurta günlerini takip ediyorum ama benimde henüz olmadı bende doktora gittim banada herhangi bi sorunumun olmadığını söyledi doktor. Ama yinede insan her ay umutlanıyor ve sonrasında çok üzülüyorum

Öncesinde korunduk.
Doktora gittim genel bir kontrol için bir sıkıntı olmadığını istediğim zaman gebe kalabileceğimi söyledi.
Kafama çok takıyorum.
Sizde beklemeli miyim ?
Bu dönemde psikoloji çok önemli bence canım akışına bırak nasibi ne zamansa o zaman olur umudunu yitirme hiç bir zaman

Öncesinde korunduk.
Kafama çok takıyorum.
Sizde beklemeli miyim ?
Bende programlı bir şekilde gebelik planladım doktora gittim folik asit başladı
Yumurtlama dönemini takip ettim adetten 3 gün sonra başlıyor ve 9 gün devam eden bir süreçte gün aşırı birlikte oluyorsunuz
Tabiki eşinizin yemesi içmeside önemli sprem hücrelerini güçlendirecek ceviz badem biter çikolata vs bunları tüketmesi gerek ayriyettwn ben aktardan bir karışım aldım her sabah aç karınına onu yedirdim eşime sprem kalitesini artırmak için her hangi bir sağlık sorununuz yoksa 1 sene içinde sürekli olarak bu döngüyü uygularsanız %85 hamile kalıyorsun ve yediklerimiz çok önemli organik beslenicez ve bir doğum doktoruna ve ya sağlık ocağında bütün kan değerlerinize herşeyinize baktırın folik asit çok önemli ben 4. Ayımda hamile kaldım rabbim isteyen herkese nasip etsin stres yapmadan sabırla denemelisiniz ilk bir sene çok normal doğal yollarla kalabilirsiniz

Bende programlı bir şekilde gebelik planladım doktora gittim folik asit başladı
Yumurtlama dönemini takip ettim adetten 3 gün sonra başlıyor ve 9 gün devam eden bir süreçte gün aşırı birlikte oluyorsunuz
Tabiki eşinizin yemesi içmeside önemli sprem hücrelerini güçlendirecek ceviz badem biter çikolata vs bunları tüketmesi gerek ayriyettwn ben aktardan bir karışım aldım her sabah aç karınına onu yedirdim eşime sprem kalitesini artırmak için her hangi bir sağlık sorununuz yoksa 1 sene içinde sürekli olarak bu döngüyü uygularsanız %85 hamile kalıyorsun ve yediklerimiz çok önemli organik beslenicez ve bir doğum doktoruna ve ya sağlık ocağında bütün kan değerlerinize herşeyinize baktırın folik asit çok önemli ben 4. Ayımda hamile kaldım rabbim isteyen herkese nasip etsin stres yapmadan sabırla denemelisiniz ilk bir sene çok normal doğal yollarla kalabilirsiniz
Teşekkür ederim folik asit kullanımını doktor önerisinde mi alabiliyoruz acaba ?

Öncesinde korunduk.
Kafama çok takıyorum.
Sizde beklemeli miyim ?
İstediğiniz zaman hamile kalabileceğiniz cümlesi çok yanıltıcı olmuş. Yüzeysel yapılan testlerle maalesef doğal yollarla hamile kalıp kalmayacağınızın anlaşılması mümkün değil. Mesela rahim filmi çektirdiniz mi? Eşinize spermiyogram ve dna hasar testi yapıldı mı mesela? Hamile kalmak sanıldığı gibi kolay değil maalesef. O yüzden neden hamile kalamıyorum diye kendinizi strese sokmayın . 1 senenin sonunda hala amacınıza ulaşamamış olursanız ileri tetkikler için bir daha doktora görünürsünüz.

Teşekkür ederim folik asit kullanımını doktor önerisinde mi alabiliyoruz acaba ?
Ben 9M DHA Duo kullandım hala da da kullanıyorum bebek için devam ediyorum sağlık ocağın verdiği folik asitlerden daha iyi kadın doğum doktorum yazmıştı doktorum önerdi evet birde D vitamini vermişti

Ben 9M DHA Duo kullandım hala da da kullanıyorum bebek için devam ediyorum sağlık ocağın verdiği folik asitlerden daha iyi kadın doğum doktorum yazmıştı doktorum önerdi evet birde D vitamini vermişti
Doktorum bana istediğin zaman gebe kalabilirsin demişti . Yaklaşık 3 ay önce hiç bir takviye ve ilaç vermedi

Selam kızlar aranıza yeni katıldım. Biz de 4yıldır evliyiz, son 1 yıldır çocuk düşünmeye başladık son 6 7 aydır da korunmasız düzenli ilişki oluyor. Ama hala olmadı, bekliyorum doğal yollardan olsun diye çünkü ne bende ne eşimin değerlerinde bir sorun gözükmüyor. Stres oluyoruz beklemek çok zor gerçekten 🥹 Rabbim hayırla nasip etsin hepimize. Siz ne durumdasınız merak ediyorum mesajlar geçen aydan olunca, hamile olanlar var mı aranızda 🤗

Back