Gebeliğe Hazırlık hamile kalmak için ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

anka3334

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
1.385
1.225
83
33
arkadaslar uzun sure vajinismusla ugrastim cok sukur ki atlattim ama zaten bu surede hep bebek hasretim oldu simdi bebek istiyorum hep okuyorum baska baska yerlerden ama tecrube her zaman daha cok ikna ediyor beni yumurtlama donemini takvimden takip ediyorum ovulasyon testi kullanmadim daha korkuyorumda etrafimda bebegi olmayan cok arkadasim oldugu icin onerebileceginiz bi sey var mi her gun olmasi sart mi iliskinin yada ne asamada doktora gitmeliyim.

Neyden korktuğunuzu anlamadım ?
Ovülasyon testiyle en doğru günü bulabilirsiniz bebek için. Takvim bazen yanılabiliyor geç veya erken yumurtlama olduğu zamanlarda en garanti yöntem ovülasyon testi. Karar verdiyseniz bebek sahibi olmaya kesinlikle testle takip edin derim

este krem kullaniyorum suan ilismode uyusturucu etkisi oldugu icin acaba spreme bi zarari var midir bunun randevu aldim ama ozellikle su iki gun yumutlama gosterdigi icin ona gore hareket etmek istiyorum bu konuda bi bilginiz var mi aceba

este krem kullaniyorum suan ilismode uyusturucu etkisi oldugu icin acaba spreme bi zarari var midir bunun randevu aldim ama ozellikle su iki gun yumutlama gosterdigi icin ona gore hareket etmek istiyorum bu konuda bi bilginiz var mi aceba

Sperm dostu olmayan krem yada jeller spermi öldürür hamile kalmanızı büyük ölçüde engeller.

ovulasyon testi çok faydalı bence kullan . ya da bi ay doktora takip yaptır zaten kendi düzenini çözersin. ya bebeğim olmazsa diye düşünüp durursan vücudun da bebeği reddeder tatlım.aklına böyle şeyler geldiğinde kendini hamileyken hayal et beynine güzel mesajlar gönder :))

Back