- Konu Sahibi lavinya3434
- #1.721
Yok kiz ne alakaO zaman ben adet olucam çünkü sivilcem yok hiç belirtide yok o zaman adet olucam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kiz ne alakaO zaman ben adet olucam çünkü sivilcem yok hiç belirtide yok o zaman adet olucam
Öyle bence hiç hamilelik le ilgili bir şey hissetmiyorum.bu ayda olmadıYok kiz ne alaka
Yokk daha boyle duusnmen icin erkennÖyle bence hiç hamilelik le ilgili bir şey hissetmiyorum.bu ayda olmadı![]()
Beş gün var az kaldı yarın bir test yapsam mıYokk daha boyle duusnmen icin erkenn
Yapma bence bi adetin geciksinBeş gün var az kaldı yarın bir test yapsam mı
Bakalım dayanabilir sem merak ediyorum belirtti olmadığı içinYapma bence bi adetin geciksin
Olmazki hemen belirtiiBakalım dayanabilir sem merak ediyorum belirtti olmadığı için
Bazilarin on gün önden belirti görüyorOln
Olmazki hemen belirtii
Hayirlisi canimBazilarin on gün önden belirti görüyor
Aynen hayırlısı sen ne yaptın adet oldunmuHayirlisi canim
Yok daha olmadimAynen hayırlısı sen ne yaptın adet oldunmu
Y
Yok daha olmadim
Yapmadimm tatlimm pkoo var ya ondan gecikebiliyorNiyeacaba başka bir doktora gözüksene yada idrar testi yaptinmi
Başka bir doktora git daha uzun süre daha olmazsan genel bir kontrol etsinlerYapmadimm tatlimm pkoo var ya ondan gecikebiliyor
İnsallah gidicemmBaşka bir doktora git daha uzun süre daha olmazsan genel bir kontrol etsinler
Git canım ihmal etmeİnsallah gidicemm
Hadi inşallah hayırlısıyla işe yarar hepimizin çabalarıYok canım ben hiç. Yapmadım bende bu ay hayıt tohumu yapicam