- Konu Sahibi lavinya3434
- #1.741
Canim ben yapicam bu ay hem aslan pencesi hemde hayit tohumuKızlar soğan küründen sonra saraçoğlunun bide testere dişli aslan pençesi var onu yapcam sizin bilginiz var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ben yapicam bu ay hem aslan pencesi hemde hayit tohumuKızlar soğan küründen sonra saraçoğlunun bide testere dişli aslan pençesi var onu yapcam sizin bilginiz var mı
Nasil yapiliyor canim bilgin varmiYok canım ben hiç. Yapmadım bende bu ay hayıt tohumu yapicam
Kızlar bunu yaşayan yok mu?Kızlar merhaba,
Regl'ye 1 gün kaldı. Biraz önce hafif bir kahverengi akıntı geldi. Sabah normal test yaptım ama negatif çıktı. Kırmızıları görene kadar umut var mı dersiniz? 30 Eylül'de yumurtlama gördüm. 17'si regl gösteriyor.
Ben hep yasiyorum adetten 1 gun onceeKızlar bunu yaşayan yok mu?
Yok bakicam sorucam nasıl yapıldığınıNasil yapiliyor canim bilgin varmi
Hadi inşallah hayırlısıyla işe yarar hepimizin çabaları
İnsallah canimmKızlar sizi uzaktan takip ediyorum benimde dün ovulasyon testimde pik oldu inşallah işe yarar
Cok erken dahaa canimm gecikince yaparsinKızlar ben dayanamadım belirti olmadığı için merak ettim test yaptım adette beş gün var test geleceğimden daha temiz
Yok ben biliyorum olmadı kesinCok erken dahaa canimm gecikince yaparsin
Kız Allah seni gecikince yap daha 5 gunvarKızlar ben dayanamadım belirti olmadığı için merak ettim test yaptım adette beş gün var test geleceğimden daha temiz
Ben sağan kürü yapmadım hiç yaKizlar sogan kuru adet gecikmesi yaptimi
Belli artık negatif bence ya hiç bir belirti yok adet olucam belli hamileyken ilaki bir belirti olmalı ya yarın dört kaliyor ben diğer gebeliklerimi dört üç günde öğrendim en son gebeliğimiKız Allah seni gecikince yap daha 5 gunvar
Bendede yokk o zaman hamile degilimmBelli artık negatif bence ya hiç bir belirti yok adet olucam belli hamileyken ilaki bir belirti olmalı ya yarın dört kaliyor ben diğer gebeliklerimi dört üç günde öğrendim en son gebeliğimi
Kızlar hemen ümitsizliğe kapılmayın be stres yapmayın en önemli şey stres yapmamakBendede yokk o zaman hamile degilimm
Sogan kuru icmistim gecen ayOvulasyon testiylemi denedin
Kac aydir deniyorsunKızlar hemen ümitsizliğe kapılmayın be stres yapmayın en önemli şey stres yapmamak