- 20 Aralık 2022
- 4.222
- 1.686
- Konu Sahibi lavinya3434
- #1.681
Ben çok terliyorumBazen oluyor bazende usuyorumn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çok terliyorumBazen oluyor bazende usuyorumn
Hamilemisin acabaBen çok terliyorum
Bakalım pazartesi erken gebelik testi yapmayı düşünmüyorum akşam üstüne bataniye bile atmıyorum çok sıcaklıyorumHamilemisin acaba
Canim cizgii varmi gormuyorum suann varsada neden heveslenmiyorsunnKızlar ben test yaptım ilk 3 dakika da çektim
Bende genelde silik çizgi çıktığı için heveslenmiyorum şuan
Banada yapmisti canimmKızlar selam. Ben bugün sabah soğan kürüne başladım sabah ve akşam içtim. Baş ağrısı yaptı çok fena size yaptı mı
Bende hep çizgi çıkar çünküCanim cizgii varmi gormuyorum suann varsada neden heveslenmiyorsunn
Yaaa neden kii kan ver benceBende hep çizgi çıkar çünkü
Vermiştim zamanında 1.20 çıkıyorYaaa neden kii kan ver bence
Silik cizgi neden cikarki her sferinde bir doktora soykeseydinVermiştim zamanında 1.20 çıkıyor
Adet gecikmesini bekleyin testlere paranızı dökemeyin diyo, karşı doktorlar biraz bu işlereSilik cizgi neden cikarki her sferinde bir doktora soykeseydin
Hadi ya neyse dayancam artık. ay inşallah işe yararBanada yapmisti canimm
İnsallah canim ne icin iciiyosun rahatsizligin varmiHadi ya neyse dayancam artık. ay inşallah işe yarar
Bebek için kuzum. Bir buçuk yıldır evliyim hep denedik olmadı. Soğan kürü karşıma çıktı bi denemek istedim adetim bitti ikinci günüm bugün başladım çok istiyorum inşallah isteyen herkese Allahım nasip etsinİnsallah canim ne icin iciiyosun rahatsizligin varmi
Doktora gittinmi canimmBebek için kuzum. Bir buçuk yıldır evliyim hep denedik olmadı. Soğan kürü karşıma çıktı bi denemek istedim adetim bitti ikinci günüm bugün başladım çok istiyorum inşallah isteyen herkese Allahım nasip etsin
Yani evliliğimizin 8. Ayında gitmiştik ve o zaman daha yaşın küçük evliliğiniz yeni falan diyerek geçiştirdi özele gittik eşim de kontrol oldu . Bi engel yok dendi . Birde çok bişey bilmiyordum o zaman neyin nasıl olması gerektiğini bilmiyordum değerlerin falan. Keşke bilseydim de sorsaydım herşeyi doktora. Ondan sonra da bir yıl dolsun diye bekledik sonra kayınvalidem rahatsızlandı ona odaklandık hastaneye gidemedim kendimiz için. Ama denemeye devam ettik . Velhasıl henüz bi gelişme yok inşallah olurDoktora gittinmi canimm
Olur insallah ovulasyon testi falan kullanYani evliliğimizin 8. Ayında gitmiştik ve o zaman daha yaşın küçük evliliğiniz yeni falan diyerek geçiştirdi özele gittik eşim de kontrol oldu . Bi engel yok dendi . Birde çok bişey bilmiyordum o zaman neyin nasıl olması gerektiğini bilmiyordum değerlerin falan. Keşke bilseydim de sorsaydım herşeyi doktora. Ondan sonra da bir yıl dolsun diye bekledik sonra kayınvalidem rahatsızlandı ona odaklandık hastaneye gidemedim kendimiz için. Ama denemeye devam ettik . Velhasıl henüz bi gelişme yok inşallah olur
İnşallah canımOlur insallah ovulasyon testi falan kullan
Aynen bekle silik testler bizi çok heveslendirdi o yüzden bekleAdet gecikmesini bekleyin testlere paranızı dökemeyin diyo, karşı doktorlar biraz bu işlere