- 20 Aralık 2022
- 4.248
- 1.696
- 63
- Konu Sahibi lavinya3434
-
- #1.701
İnşallah olur canım soğan kürü çoğu kişide işe yaradı inşallah sende de işe yararYani evliliğimizin 8. Ayında gitmiştik ve o zaman daha yaşın küçük evliliğiniz yeni falan diyerek geçiştirdi özele gittik eşim de kontrol oldu . Bi engel yok dendi . Birde çok bişey bilmiyordum o zaman neyin nasıl olması gerektiğini bilmiyordum değerlerin falan. Keşke bilseydim de sorsaydım herşeyi doktora. Ondan sonra da bir yıl dolsun diye bekledik sonra kayınvalidem rahatsızlandı ona odaklandık hastaneye gidemedim kendimiz için. Ama denemeye devam ettik . Velhasıl henüz bi gelişme yok inşallah olur
Bende yapmadiKızlar selam. Ben bugün sabah soğan kürüne başladım sabah ve akşam içtim. Baş ağrısı yaptı çok fena size yaptı mı
Bekliyorum çiçeğimAynen bekle silik testler bizi çok heveslendirdi o yüzden bekle
İnşallah ama benim biraz kilo sorunum da var eşimde kilolu bende kiloluyum zayıflayamıyoruz da ikimizde evden çalışıyoruz o yüzden zor oluyorİnşallah olur canım soğan kürü çoğu kişide işe yaradı inşallah sende de işe yarar
Kilo başa bela vallahi bendede var vermeye calişiyorum ama daha çok iştah açılmışİnşallah ama benim biraz kilo sorunum da var eşimde kilolu bende kiloluyum zayıflayamıyoruz da ikimizde evden çalışıyoruz o yüzden zor oluyor
Kuzenim o şekilde hamile kaldı saraçoğlu tarifinu uygulayarak ama herkese yaramıyo sanırım ya da yapmaları gereken zamanda değil sonra yapıyorlar. Mesela hamilelik için adetten kısa süre sonra başlaman lazım ve 2 haftada bırakman lazım uzatırsan kist yaparMerhaba kızlar hamile kalmak için soğan kürünü uygulayanlar var mı?
Ben iki defa onun sayesinde hamile kaldım sadcee bir hafta içtim kaldım bazılarına yaramaz problemi olmayanlar genellikle içiyor çabuk etki ediyor yaniKuzenim o şekilde hamile kaldı saraçoğlu tarifinu uygulayarak ama herkese yaramıyo sanırım ya da yapmaları gereken zamanda değil sonra yapıyorlar. Mesela hamilelik için adetten kısa süre sonra başlaman lazım ve 2 haftada bırakman lazım uzatırsan kist yapar
Sen nasıl kullandın canımBen iki defa onun sayesinde hamile kaldım sadcee bir hafta içtim kaldım bazılarına yaramaz problemi olmayanlar genellikle içiyor çabuk etki ediyor yani
Ben adet günü başlıyordum adetim beş gün sürüyordu iki gün ekstra içiyordum bitiriyordum ama adet günü yapmak rahmi inceltir yormuş yeni duydumSen nasıl kullandın canım
Vallahi napcaz böyle bilmiyorum bi şekilde kilo vermek lazımKilo başa bela vallahi bendede var vermeye calişiyorum ama daha çok iştah açılmış
Ayen vallahi bende bilmiyorumVallahi napcaz böyle bilmiyorum bi şekilde kilo vermek lazım
Günaydın kızlar . Napıyonuz nasıl gidiyor durumlar?
İyi valla napim regl bitti dün ama soğan suyu içmedim bu ay içmicem. Bir rahim rahatlasın her şeyi denedim regl için hamilelik için. Bu ay olmazsa diğer ayda belki yaparım belki yapmam.Sanada günaydın canım sen ne yapıyorsun.bende hiç bir belirti yok bu ayda böyle gecicek galiba adet olmayı bekliyorum işte beş altı gün var adet olmama
Canım yani yerlesmede olabilir adet sokulmuşte olabilir akşam.kesinlesir ama.ben adet düşünüyor yani hayırlısı neyse.o.olsunKızlar merhaba,
Regl'ye 1 gün kaldı. Biraz önce hafif bir kahverengi akıntı geldi. Sabah normal test yaptım ama negatif çıktı. Kırmızıları görene kadar umut var mı dersiniz? 30 Eylül'de yumurtlama gördüm. 17'si regl gösteriyor.
Kizlar ne yapiyorsunuzAynen bekle silik testler bizi çok heveslendirdi o yüzden bekle
Evett ediyorr bendee gitti yuzum guzellestiiKızlar bir şey sorucam soğan kürü sivilceleri yok ediyirmu acil cevap
Evett ediyorr bendee gitti yuzum guzellestii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?