- 25 Eylül 2022
- 568
- 280
- 33
- Konu Sahibi lavinya3434
-
- #1.641
Sıkıntı yok canım güzel haberler olsunda sıkıntı değil. Ben de de bazen bildirim geliyor bazen hiç gelmiyor ben girmeyene kadarSagolunn canlarımm bide bildirim hic dusmedi bana girdim oyle gordum mesjlarinizi
Yok bende hiç olmuyor bu sabah sancı geldi gitti ama yoğun degilSizdede oluyormu sanki bisey geliyo gibi lavaboya gidiyorum bisey yok
Aynen canim sizde durumlar neSıkıntı yok canım güzel haberler olsunda sıkıntı değil. Ben de de bazen bildirim geliyor bazen hiç gelmiyor ben girmeyene kadar
Hayir vajinamdan birsey akiyor gibi oluyorrYok bende hiç olmuyor bu sabah sancı geldi gitti ama yoğun degil
Ben reglimin son günlerindeyimcanımAynen canim sizde durumlar ne
Canim sen rahim filmi cekmistin demeBen reglimin son günlerindeyimcanım
Bazen belirti olmayabilir 2-3 gün kala başlar belki belirti falanKızlar yedi gün kaldı adet hiç bir belirti yokkk kafayı yiyecem ya
Ya var bir kaç tane ama.onkar belirtimi bilmiyorum yaniBazen belirti olmayabilir 2-3 gün kala başlar belki belirti falan
Hiç belirti arama kendinde adete kadar kafanı dağıtmak için oyalan benceYa var bir kaç tane ama.onkar belirtimi bilmiyorum yani
Hiç belirti arama kendinde adete kadar kafanı dağıtmak için oyalan bence
Diğer hamileliklerinde de böyle oluyor muyduAramıyorum zaten de aramaya aramaya yedi güne kadar geldimama sadcee çok dikkatimi çekti adet olacağım dönemlerde on tane belirti şimdide yok bana saçma ve tuhaf geldi
İlki göğüs hasasiyeti vardı ikinci hiç bir şey yoktu adet sivilcelenmesi olmamiştim üçüncü de göğüs hasasiyeti yanma dolgunluk olmuştu tek birde rahimde baskı olmuştu kabızlık falanDiğer hamileliklerinde de böyle oluyor muydu
Canim rahimde baski nasil oluyor benimdee kalp gibi atiyor aradaİlki göğüs hasasiyeti vardı ikinci hiç bir şey yoktu adet sivilcelenmesi olmamiştim üçüncü de göğüs hasasiyeti yanma dolgunluk olmuştu tek birde rahimde baskı olmuştu kabızlık falan
Ee bunlar suanda sende de olmuştu hergun olacak diye bişi yok ki canım elinde ovulasyon testi var miİlki göğüs hasasiyeti vardı ikinci hiç bir şey yoktu adet sivilcelenmesi olmamiştim üçüncü de göğüs hasasiyeti yanma dolgunluk olmuştu tek birde rahimde baskı olmuştu kabızlık falan
Evet canım geçen sene çektirdim özelde anestezisiz acıma olmadı hafif kanadı.Canim sen rahim filmi cekmistin deme
İyi sej napiyosun canimmKizlar napıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?