- Konu Sahibi lavinya3434
-
- #1.521
Nereden biliyorsun enfeksiyon olduğunuKızlar afedersiniz lavoboya çıkamıyorum kabız olmuşum çok özür dilerim ikinirken kasıkta batma rahmim nasıl ağrıyor kasigima nasıl batıyor zorladikca rahmime ağrı giriyor kasigimla beraber ben galiba enfeksiyon kaptım iltihap falan yada soğan kürü rahmimi incelti.yaa
Ne bilim aklıma o geldi yaniNereden biliyorsun enfeksiyon olduğunu
Hadi inşallah senden güzle haberler bekliyorum ben CanimYumurtlamaya 3-4 kalmadan beri çok feci göğüs ağrım var ve kasıklarda sızlama halada geçmiş değil devam ediyor
Ben kendimden emin değilim amaHadi inşallah senden güzle haberler bekliyorum ben Canim
Yok canım kötü düşünme enfeksiyon değildir bebek belki tutunma asamasinda ondan belirti olabilirNe bilim aklıma o geldi yani
Yok canım kötü düşünme enfeksiyon değildir bebek belki tutunma asamasinda ondan belirti olabilir
Amin inşallahBen kendimden emin değilim amaallah isteyen herkese bu ay nasip etsin Ekim bize şans getirsin
Bu kadar erken olmaz ki çatlama.dorduncu gün bu kadar erkn dollenir mi kiYok canım kötü düşünme enfeksiyon değildir bebek belki tutunma asamasinda ondan belirti olabilir
Spermin yumurtayı dollemesi 5-6 gün sürüyorBu kadar erken olmaz ki çatlama.dorduncu gün bu kadar erkn dollenir mi ki
Rahim ağrısı nasıl oluyorBilmiyorum ki canım pek onları dusunmek istemiyorum genelde ama.bugun kasıklarım.rahmim baya kötu ya
Sanki bir baskı ağrı anlıyor.insan aslındaRahim ağrısı nasıl oluyor
Evet bende baktım öyle o yüzden hemen olmaz düşünüyorum çatlama günü yada bir gün önce dollenmeye başlasa o zaman olabilirSpermin yumurtayı dollemesi 5-6 gün sürüyor
Hiç yaşamadım bilmiyorum o yüzdenSanki bir baskı ağrı anlıyor.insan aslında
Evet döllenmesi 5-6 gün sürüyor rahme yerleşmesi de 10 gün mu neydiEvet bende baktım öyle o yüzden hemen olmaz düşünüyorum çatlama günü yada bir gün önce dollenmeye başlasa o zaman olabilir
Evet öyle yazıyorEvet döllenmesi 5-6 gün sürüyor rahme yerleşmesi de 10 gün mu neydi
Ben üçüncü hamilelikgimde yaşadım bir defa tekHiç yaşamadım bilmiyorum o yüzden
Bende öyleyim bugün rahmim de ve kasıklarda jilet atıyorlar sanki öyle bir acı hissediyorumBilmiyorum ki canım pek onları dusunmek istemiyorum genelde ama.bugun kasıklarım.rahmim baya kötu ya
Aaaaaa hamilemisin acaba arkadasimdada oyle olmustuKızlar benim rahimim çok ağrıyor ya baskı var sanki batma var uşutum mu ne yaaa enfeksiyon iltihap falan bir baskı var kasıklarımda
Ayyy kizlarr ne oluyoo sizee hamilemisinizzBende öyleyim bugün rahmim de ve kasıklarda jilet atıyorlar sanki öyle bir acı hissediyorum
Psikolojik olabilir benimAyyy kizlarr ne oluyoo sizee hamilemisinizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?