- 20 Aralık 2022
- 4.222
- 1.686
- Konu Sahibi lavinya3434
- #1.481
Benimde ilkinde iki gebelikte olmadı sadece en son ki gebelikte yanıyordu tek o da her zaman oluyor bendeGoguslerimdee tık yokk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde ilkinde iki gebelikte olmadı sadece en son ki gebelikte yanıyordu tek o da her zaman oluyor bendeGoguslerimdee tık yokk
Bnde cikardi amaa yok simdiiKızlar sivilce varmı sizde adete kaç gün kala cikar
Bilmiyorum ya kafam cok karisikBenimde ilkinde iki gebelikte olmadı sadece en son ki gebelikte yanıyordu tek o da her zaman oluyor bende
Kız yap gitsinBilmiyorum ya kafam cok karisik
Bende de çıkardı ama yok bende deBn
Bnde cikardi amaa yok simdii
Diğer ay olmuştu bende bu ayda yokBende de çıkardı ama yok bende de
Umitlenmek istemiyorummDiğer ay olmuştu bende bu ayda yok
Ama gripte geciktiriyormus dun biri formda oyle soylediUmitlenmek istemiyorumm
Bı kaç gün kala çıkıyor diye biliyorum tek adette değil hamilelikte de çıkıyor hormonlardan dolayiKızlar sivilce varmı sizde adete kaç gün kala cikar
Off yaa belirtiler niye hep ayniiBı kaç gün kala çıkıyor diye biliyorum tek adette değil hamilelikte de çıkıyor hormonlardan dolayi
Aynılar maalesefOff yaa belirtiler niye hep aynii
Kizlar hsg cekcem çok agri olurmuAynılar maalesef
Hiç bilmiyorum ama bazı yorumlarda çok az birşey sızlama mi ne oluyormuşKizlar hsg cekcem çok agri olurmu
Bazilardaa acidi diyorHiç bilmiyorum ama bazı yorumlarda çok az birşey sızlama mi ne oluyormuş
Kişiden kişiye değişiyor benceBazilardaa acidi diyor
Canım sende pcos mu var ?Belki yparim bygunn test
Öyle ama adetliyken erken çıkıyor benim hayla.cikmamiş o yüzden dedim ne zaman çıkıyor sizinBı kaç gün kala çıkıyor diye biliyorum tek adette değil hamilelikte de çıkıyor hormonlardan dolayi
Anesteziyle çeken varmış genellikle sızlama oluyormuşKizlar hsg cekcem çok agri olurmu
Pko var canimmCanım sende pcos mu var ?
O yüzden yapmak istemiyorsun sanırım, pcos için soğan kürü çok iyi umarım hamilesindir eğer değilsen bırakma devam et kürePko var canimm