- Konu Sahibi lavinya3434
-
- #1.501
Canim ben gecen ay yaptim kürü adetim 3 gun gecti hsgde cekmek istiyorum doktorum asiri ilgisizO yüzden yapmak istemiyorsun sanırım, pcos için soğan kürü çok iyiumarım hamilesindir eğer değilsen bırakma devam et küre
Sen cektinmiO yüzden yapmak istemiyorsun sanırım, pcos için soğan kürü çok iyiumarım hamilesindir eğer değilsen bırakma devam et küre
Bende çıkmıyor sivilce çok stres yapınca çıkıyor sadece adette falan çıkmazÖyle ama adetliyken erken çıkıyor benim hayla.cikmamiş o yüzden dedim ne zaman çıkıyor sizin
Bulunduğun şehirde başka doktor varsa ona git tek bir doktorla ilerleme doktor çok önemli çünküCanim ben gecen ay yaptim kürü adetim 3 gun gecti hsgde cekmek istiyorum doktorum asiri ilgisiz
Canim sen cektinmiBende çıkmıyor sivilce çok stres yapınca çıkıyor sadece adette falan çıkmaz
Yok canım hiç çekmedimCanim sen cektinmi
Acidimi cookkBulunduğun şehirde başka doktor varsa ona git tek bir doktorla ilerleme doktor çok önemli çünkü
Evet ben çektirdim 7-8 ay olmuştur
Dusunuyormsuun pekiYok canım hiç çekmedim
Tedaviye başlarim olumsuz sonuc alırsam en son yaptiririm onuDusunuyormsuun peki
Anastezili çektirdim uyandığım da da adet olacak gibi ağrım oldu 5 saniyelik kanamam oldu biraz da ped taktım hemen sonra fıldır fıldır gezdim AVM'deAcidimi cookk
Bidee bu tupleri en ufakk enfeksiyon tikarmi bende idrar yolu enfeksiyonu vardi korkuyorum
Evet öyleBende çıkmıyor sivilce çok stres yapınca çıkıyor sadece adette falan çıkmaz
Çatlama dan sonra kaç günü degerlendirdin canım senEvet öyle
Ben çatlama yumurtlama öncesi bir gün arayla ilişki yapıyordum zaten catlama günü ve iki gün değerlendirdimÇatlama dan sonra kaç günü degerlendirdin canım sen
İnşallah tutarBen çatlama yumurtlama öncesi bir gün arayla ilişki yapıyordum zaten catlama günü ve iki gün değerlendirdim
İnşallah bakalım sende varmı belirtiİnşallah tutar
Canım sen ne yaptın adet oldunmuDusunuyormsuun peki
Yumurtlamaya 3-4 kalmadan beri çok feci göğüs ağrım var ve kasıklarda sızlama halada geçmiş değil devam ediyorİnşallah bakalım sende varmı belirti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?