- 17 Aralık 2022
- 2.942
- 1.029
- Konu Sahibi lavinya3434
- #1.461
Canım sende vücut sıcaklığı var mıKız ne yaptın regl oldun mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sende vücut sıcaklığı var mıKız ne yaptın regl oldun mu
Bilmiyorum ki hiç takip etmedim ki ya benCanım sende vücut sıcaklığı var mı
Soğanli su gecikme yapıyormuş duydum okudugum formlarda en azından test yap rahatlayalimKizz bnm gecikiyordu oncedenn oyuzdenn umursamiyorumm bibyandanda sogan suyu ictimm duzenli olmasi gerekmuyormu
Yok yaa nrrede okudun adet duzenliyorr sogn kuruSoğanli su gecikme yapıyormuş duydum okudugum formlarda en azından test yap rahatlayalim
Kız ben bu batmalardan bıktım bende de batıyor ama ne zaman batsa adet oldum i yüzden boş o batmalarrAra ara batma oluyorr
Bende bakmadım sadece vücuduma dokununca sıcaklığı hissediyorumBilmiyorum ki hiç takip etmedim ki ya ben
Ya bu sogan kürü içenlerden duydumYok yaa nrrede okudun adet duzenliyorr sogn kuru
1. Ay etki etmese bile 2.ay hamile kalan çok varYok yaa nrrede okudun adet duzenliyorr sogn kuru
Belki yparim bygunn testKız ben bu batmalardan bıktım bende de batıyor ama ne zaman batsa adet oldum i yüzden boş o batmalarr
Yok az önce dedi ölçeyim alet bozulmuş pil bitmiş yaBende bakmadım sadece vücuduma dokununca sıcaklığı hissediyorum
Yaaa oylemii1. Ay etki etmese bile 2.ay hamile kalan çok var
Aynen1. Ay etki etmese bile 2.ay hamile kalan çok var
ŞansınaYok az önce dedi ölçeyim alet bozulmuş pil bitmiş ya
İlk gebeliginde belirtin neydii
Yap canım ya ne çıkarsa kısmet nasip artikBelki yparim bygunn test
Evet tabiki belkide hamilesin insallahta hamilesindir canımYaaa oylemii
Evet yaŞansına
Bir hafta kalmıştı göğüslerim çok ağrıyordu yanıyordu oluyordum ağrısından berbat bir seydiİlk gebeliginde belirtin neydii
Goguslerimdee tık yokkBir hafta kalmıştı göğüslerim çok ağrıyordu yanıyordu oluyordum ağrısından berbat bir seydi