- 27 Nisan 2021
- 603
- 466
- 53
- 34
- Konu Sahibi lavinya3434
-
- #1.421
amin inşAllah bence çok faydası var ben çok seviyorum açıkcası bu tür şeyler yapmayı hep sağlık buldum sonucun da Allaha şükür yaptırabiliyorsaniz hacamat yaptırın hem sünnet hem de rahim noktaları hep temizleniyorSağlıkla büyütün inşallahumarım bizlerede faydası olur güzel haberler alırız bende soğan kürü sayesinde yumurtlama gördüm
Sende mij sogan kuruyle kaldin canimKesinlikle Amin inşAllah daha kesesini göremedim gerçi cuma günü gideceğim dua edin kızlar inşAllah hayırlısı ile sağlıkla devam etsin iki defa hamile kalmışsın doğdular mı inşAllah
Kac aydir istiyodun ne kadar evlsiin saglik sorunun varmiydi canimamin inşAllah bence çok faydası var ben çok seviyorum açıkcası bu tür şeyler yapmayı hep sağlık buldum sonucun da Allaha şükür yaptırabiliyorsaniz hacamat yaptırın hem sünnet hem de rahim noktaları hep temizleniyor
Benim eşimin spermlerindem kaynaklı tüp bebek ile hamile kaldım canım 6 sene uğraştım hep bitkisel eşim laf dinlemediSende mij sogan kuruyle kaldin canim
Esin neden laf dinlemedi canimmBenim eşimin spermlerindem kaynaklı tüp bebek ile hamile kaldım canım 6 sene uğraştım hep bitkisel eşim laf dinlemedi
6 senelik evliyim hep istedim ben sağlıklıydım eşimin morfolojisi düşüktü herşeyi denemek istedim Aşlaha şükürler olsun hayırlı sağlıklı bir şekilde gelsin evladım inşAllahKac aydir istiyodun ne kadar evlsiin saglik sorunun varmiydi canim
Hayirli olsun canim benimm rabbim bizede nasip etsin insallah6 senelik evliyim hep istedim ben sağlıklıydım eşimin morfolojisi düşüktü herşeyi denemek istedim Aşlaha şükürler olsun hayırlı sağlıklı bir şekilde gelsin evladım inşAllah
Morfolojii onemli biseymiymis6 senelik evliyim hep istedim ben sağlıklıydım eşimin morfolojisi düşüktü herşeyi denemek istedim Aşlaha şükürler olsun hayırlı sağlıklı bir şekilde gelsin evladım inşAllah
İlk deneme de Allaha şükür 14 sağlıklı yumurta elde edildi 4 tane embriyo elde edildi eşimin morfolojisi düşüktü onun için keçi boynuzu kürü yaptım içti ama sigara da içti sigara direk spermleri çok etkiledi biz folikul takibi yaptık ayıptır söylemesi onu da üzerimiz de sorumluluk mu hissettik bilmiyorum kaçtık resmen birbirimizdenEsin neden laf dinlemedi canimm
Kacinci dnemede tuttu
Masallah ne guzellİlk deneme de Allaha şükür 14 sağlıklı yumurta elde edildi 4 tane embriyo elde edildi eşimin morfolojisi düşüktü onun için keçi boynuzu kürü yaptım içti ama sigara da içti sigara direk spermleri çok etkiledi biz folikul takibi yaptık ayıptır söylemesi onu da üzerimiz de sorumluluk mu hissettik bilmiyorum kaçtık resmen birbirimizdensonra aşıla yaptık eşimin ikizi yoğun bakım da yattı onunla uğraştık o zaman çok stresliydik eşimin morfolojisi çok düşüktü sayısında sıkıntı yok morfolojisi düşük o da tutmadı yani sonra bahçeciye gittim mehmet reşit asoğlu gelmişti ona yaptırdım çok yoğun bir doktor harika ilgileniyor diyemem ama herşeyleri çok düzenliydi Allaha şükür ilk deneme de hamile kaldım ben tekrar aşılama yaptırcaktım doktor tüp bebek için şanslısın dedi daha üzerine birşey diyemedim
Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin aklın da soru işareti kalmasın hayırlısı ile herşeyi dene bir sorun yoksa folikul takibi takibi yapın benim kuzenimin eşi o şekil de hamile kaldıHayirli olsun canim benimm rabbim bizede nasip etsin insallah
Folikul ne canimAmin Rabbim isteyen herkese nasip etsin aklın da soru işareti kalmasın hayırlısı ile herşeyi dene bir sorun yoksa folikul takibi takibi yapın benim kuzenimin eşi o şekil de hamile kaldı
İnşallah keseni bebeğini kalp atışını hepsini görürsün canım kızımda içtim o doğdu çok şükür büyüdü ikinci içtiğim kalbi durdu onunKesinlikle Amin inşAllah daha kesesini göremedim gerçi cuma günü gideceğim dua edin kızlar inşAllah hayırlısı ile sağlıkla devam etsin iki defa hamile kalmışsın doğdular mı inşAllah
Ne zamandır deniyorsun testlerini yaptırdın dimiMasallah ne guzell
Hormonlar temizNe zamandır deniyorsun testlerinş yaptırdın dimi
MaşAllah kız çocuklarına bayılıyorumİnşallah keseni bebeğini kalp atışını hepsini görürsün canım kızımda içtim o doğdu çok şükür büyüdü ikinci içtiğim kalbi durdu onun
Ben kilo aldim vallaha iştahimi actiiMaşAllah kız çocuklarına bayılıyorumRabbim öbür dünya da görmeyi nasip etsin şimdi kardeş deniyorsun o zaman inşAllah Rabbim nasip etsin sana faydası olmuş iç yine kilo kaybı yaşadın mı peki
Bu ay gebelik olusmazsa hacamat da yaptırmayı düşünüyorum inşallah gerek kalmaz da güzel haberler alirimamin inşAllah bence çok faydası var ben çok seviyorum açıkcası bu tür şeyler yapmayı hep sağlık buldum sonucun da Allaha şükür yaptırabiliyorsaniz hacamat yaptırın hem sünnet hem de rahim noktaları hep temizleniyor
Bana da doktor pko dedi yatkınsın dedi tüp bebek tedvisin de çok yumurta elde ediliyor o zaman diğerlerinden daha şanslı oluyoruzHormonlar temiz
Guzel yumurta hucrelerim var
Pko var ama malesef
Bende hep ilk çocuğum kız olsun istedim rabbimde verdi şimdi kardeş için uğraşıyoruz altınci aya girdik kürtaj olalı bakalım nasip olucakmi kilo içinde takip etmedim ama sanki bir iki kilo vermiş gibiyimMaşAllah kız çocuklarına bayılıyorumRabbim öbür dünya da görmeyi nasip etsin şimdi kardeş deniyorsun o zaman inşAllah Rabbim nasip etsin sana faydası olmuş iç yine kilo kaybı yaşadın mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?