- Konu Sahibi lavinya3434
- #1.401
Yapmicamm yaa bekliyecemmOlacak gibimisin peki niye test yapmadın hayla
Zannetmiyorum hamile oldugumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapmicamm yaa bekliyecemmOlacak gibimisin peki niye test yapmadın hayla
Canim her ihtimale karşı dene yinedeYapmicamm yaa bekliyecemm
2 gun sonra yapicamm testCanim her ihtimale karşı dene yinede
Sen bilirsin canım içinden nasıl geliyorsaYapmicamm yaa bekliyecemm
İnşallah hamilelik haberini aliriz canım nasıl bekleye biliyorsun ben şimdi 10 tane test yapmıştım2 gun sonra yapicamm test
Ayyy insallah yaaa Negatif gormekten korkuyorum canim cünku hamile kalirsam sizede ümit olurum insallahİnşallah hamilelik haberini aliriz canım nasıl bekleye biliyorsun ben şimdi 10 tane test yapmıştım
İnşallah canımAyyy insallah yaaa Negatif gormekten korkuyorum canim cünku hamile kalirsam sizede ümit olurum insallah
Siz napiyonuz durumlar neİnşallah canım
İnşallah canım adet olursa da eşin test versin güzel bı doktor bulup randevu al kendin içinde hakkımızda hayırlısı olsun inşallahAyyy insallah yaaa Negatif gormekten korkuyorum canim cünku hamile kalirsam sizede ümit olurum insallah
Aynen canimmİnşallah canım adet olursa da eşin test versin güzel bı doktor bulup randevu al kendin içinde hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
İnşallah canım adet olursa da eşin test versin güzel bı doktor bulup randevu al kendin içinde hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Bende adet günümü bekliyorum catlamanin dördüncü günü yarınSiz napiyonuz durumlar ne
Ne guzel ovulasyonla takip ediyosunuz ben belki yumurtlamiyorumdurBende adet günümü bekliyorum catlamanin dördüncü günü yarın
Allah sağ salim kucağına versin canım bende bu ay denedim daha önce iki defa sayesinde hamile kaldım terar denemeye başladım dokuz gün tek içtim inşallah faydası olur gerçekten soğan kürü bir mucizeYa konu başlığını görünce hemen yazayım dedim durum ne oldu bilmiyorum soğan kürü çok faydalı hem rahmin yumurtaların için ayrıca zayıflatıyor da tam bir alternatif tıpçıyımdır ilaçlar bana dokunduğu için ama işte gel gör ki Allaha şükürler olsun tüp bebek ile hamile kaldım çok yaptım ama eşin spermleri çok ama morfolojisi düşüktü bu konu da ona keçiboynuzu kürleri vs yaptım sigarayı bırakması gerekiyordu direk spermleri etkiliyordu bırakmadı yani Rabbime şükürler olsun bana evlat nasip etti ama bu kürleri de çok yaptım her zaman bir faydası var uzun oldu kusura bakmayın
Sağlıkla büyütün inşallah umarım bizlerede faydası olur güzel haberler alırız bende soğan kürü sayesinde yumurtlama gördümYa konu başlığını görünce hemen yazayım dedim durum ne oldu bilmiyorum soğan kürü çok faydalı hem rahmin yumurtaların için ayrıca zayıflatıyor da tam bir alternatif tıpçıyımdır ilaçlar bana dokunduğu için ama işte gel gör ki Allaha şükürler olsun tüp bebek ile hamile kaldım çok yaptım ama eşin spermleri çok ama morfolojisi düşüktü bu konu da ona keçiboynuzu kürleri vs yaptım sigarayı bırakması gerekiyordu direk spermleri etkiliyordu bırakmadı yani Rabbime şükürler olsun bana evlat nasip etti ama bu kürleri de çok yaptım her zaman bir faydası var uzun oldu kusura bakmayın
Sende dene canım neden yapamadin hiç bu ay bende hiç yumurtlama olmadığını düşünüyordum bir andda olduNe guzel ovulasyonla takip ediyosunuz ben belki yumurtlamiyorumdur
Bu ay yapicamm insallahhSende dene canım neden yapamadin hiç bu ay bende hiç yumurtlama olmadığını düşünüyordum bir andda oldu
İnşallah canım bu ay yapBu ay yapicamm insallahh
Kesinlikle Amin inşAllah daha kesesini göremedim gerçi cuma günü gideceğim dua edin kızlar inşAllah hayırlısı ile sağlıkla devam etsin iki defa hamile kalmışsın doğdular mı inşAllahAllah sağ salim kucağına versin canım bende bu ay denedim daha önce iki defa sayesinde hamile kaldım terar denemeye başladım dokuz gün tek içtim inşallah faydası olur gerçekten soğan kürü bir mucize