- Konu Sahibi lavinya3434
- #1.361
Sendemi bebis istiyosun yoksaaUzaktan takip ediyorum da sizi beni bile meraktan çatlattınız yap artık bir test
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sendemi bebis istiyosun yoksaaUzaktan takip ediyorum da sizi beni bile meraktan çatlattınız yap artık bir test
Tüh ya yapınca beni etiketle ama unutmaHahahha gercektenmii ama testi nasil alicam esim evde yok eczane uzak
Tamam tamamTüh ya yapınca beni etiketle ama unutma
EvetSendemi bebis istiyosun yoksaa
Kac aydir canim doktora gittinmi yas kac
5 senelik evliyim 2- 3 senedir uğraşıyorum 1 boş gebeliğim var kürtajdan sonra hiç gebelik elde edemedim, çok doktora gittim rahim filmleri çekildi tüpler açık hormonlar iyi sperm testinde de sorun çıkmadı , kürlerler de yaptım, hacematta yaptırdık , belime yakı da yapıştırdım herşeyin bir vakti olduğuna inanıyorum rabbim ne zaman uygun görürse o zaman verecektir 28 yaşındayımKac aydir canim doktora gittinmi yas kac
Yaaa canimm benim gercektn zorr bende 1 sene 2 aydir bebek istiyorum ama elde edemedim maleseff sogan kuru yaptim ilk ay tutmadi bugunde ikinci ayim dun adet olmam gerekti olmadim ama olucam gibi hissediyorum umitlenmek istemiyorum5 senelik evliyim 2- 3 senedir uğraşıyorum 1 boş gebeliğim var kürtajdan sonra hiç gebelik elde edemedim, çok doktora gittim rahim filmleri çekildi tüpler açık hormonlar iyi sperm testinde de sorun çıkmadı , kürlerler de yaptım, hacematta yaptırdık , belime yakı da yapıştırdım herşeyin bir vakti olduğuna inanıyorum rabbim ne zaman uygun görürse o zaman verecektir 28 yaşındayım
Catlamâ olmuş canim
Canım negatif düşünme test alıp bı sansina dene bakalımİnsallahh canim yaaa esim çok umitli ama kesin umidi kirilacak
Catlamâ olmuş canim
İnşallah canım inşallah tutarrHadi inşallah canım guzel haberler alırız ya
Bende iyim kafamı dağıtıyorumSen nasılsın ne var ne yok
En iyisini yapıyorsun kafa dagitmakla düşününce olmuyorBende iyim kafamı dağıtıyorum
Acaba nasil kafamdan cikarabilriimEn iyisini yapıyorsun kafa dagitmakla düşününce olmuyor
Hayırlısı ile olsun canım Allah büyüktür umutsuz olma eşin eve gelince erken gebelik testi alsın dene bakalımKizlar dualarim sizlerle sizde bana dua edinn olsun bu ay
Başka şeylerle oyalanarak stresde etkliyor adeti sen çok fazla düşünüyorsun düşünmeden de olmuyor ama biraz kafanı rahatlatman lazımAcaba nasil kafamdan cikarabilriim
İyi valla iş güç. sen de durum nasıl var mı bir gelişme. Benim adetime 9/10 gün kala sancılar giriyor maalesef ben nasıl pozitifi görcem hiç bilmiyorumKızlar ne yaptınız ne var ne yok
Kizlar annem gile gittim ama benim esimin tarafi biraz sıkı herkese gidemiyorum malesefAynen kafanızı rahat bırakın ben mesala film izliyorum hergun bir bölüm burdaki konulara bakıyorum genellikle vücudumu düşünmüyorum nerem ağrıyor batıyor diye oyun oynuyorum telefonda geziyorum misafirliklere gidiyorum böyle yapıyorum genellikle