- Konu Sahibi lavinya3434
-
- #1.061
Ovulasyon testi strese sokuyor çok ya acaba pik olcakmk niye olmadı falan strese sokuyor aşırı hakkımızda hayirlisi olsunİnşallah canım bugün bir tık koyuluk var soğan kuru etki etmiştir.diye korktum kizmda yaptım diğer gebelikte yaptım ovulasyon.yakip etmedim ben biraz korktum acikcasi
Aynen ya öyle inşallah bu soğan kürü işe yararOvulasyon testi strese sokuyor çok ya acaba pik olcakmk niye olmadı falan strese sokuyor aşırı hakkımızda hayirlisi olsun
Ayy hadi gözün aydın darisi bana inşallahKizlarrrrrrr ovulasyon pik bugün çok şükür koyulasti hiç olmayacak dedim ya
İnşallah inşallah canım inşallah soğan kürü işe yarar şuan nasıl sancım varAyy hadi gözün aydın darisi bana inşallah
İnşallah yarar canım bugün soğan küründen sonra kaçıncı gununİnşallah inşallah canım inşallah soğan kürü işe yarar şuan nasıl sancım var
4 canım dört gündür icmiyorum bıraktımİnşallah yarar canım bugün soğan küründen sonra kaçıncı gunun
Benimde bugun bırakalı 4 gün oluyor acaba bende pik gorur muyum inşallah4 canım dört gündür icmiyorum bıraktım
İnşallah görürsün canım inşallah faydası olur bu ay bizeBenimde bugun bırakalı 4 gün oluyor acaba bende pik gorur muyum inşallah
Ben kendi adıma sanmıyorum ama umarım yanılıyorumdur güzel haberler alırız sendenİnşallah görürsün canım inşallah faydası olur bu ay bize
Hiç öyle düşünme canım belki senden aliriz belki beraber alırızBen kendi adıma sanmıyorum ama umarım yanılıyorumdur güzel haberler alırız senden
Akşam üstü yapicam bakalım koyulaşma var mi uygulamaya göre pazartesi yumurtlama günüm ama bakalımHiç öyle düşünme canım belki senden aliriz belki beraber alırız
Benimde uygulamada yarın ama bugün oldu koyulasma en iyisi ovulasyon testiAkşam üstü yapicam bakalım koyulaşma var mi uygulamaya göre pazartesi yumurtlama günüm ama bakalım
Evet canım güzel haberlerini bekliyoruzBenimde uygulamada yarın ama bugün oldu koyulasma en iyisi ovulasyon testi
İnşallah canımEvet canım güzel haberlerini bekliyoruz
Eki Görüntüle 3313232 bugun digerlerine göre bı tik daha koyu sanki
Ay inşallah hiç pik görmedim inşallah görürümEvet koyulasmaya başlamış benim de dün akşam böyleydi sabah yaptım pik olmuştu inşallah seninde öyle olur
İnşallah görürsün canim ya ben d gitmicem sandımAy inşallah hiç pik görmedim inşallah görürüm
Akşama tekrar yapsam mı yoksa yarın mi yapsamİnşallah görürsün canim ya ben d gitmicem sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?