- 25 Eylül 2022
- 568
- 280
- 33
- Konu Sahibi lavinya3434
-
- #1.041
Hep bu şekilde.
Hani biri sorduğunda tam cevap veremiyorum döngü uzunluğu hep değişiyorHep bu şekilde.
Hmmm anladim canim kizlar kiloda etkiliyomus gebeligi kilonuz kacHani biri sorduğunda tam cevap veremiyorum döngü uzunluğu hep değişiyor
Ben 10 kilo aldım evlendiğimden beri gerçi geçen sene ilaçlara başlayınca kilo da arttı 53/63 oldumHmmm anladim canim kizlar kiloda etkiliyomus gebeligi kilonuz kac
Cok fazla kilon yokk bence ben de 58 kiloyumBen 10 kilo aldım evlendiğimden beri gerçi geçen sene ilaçlara başlayınca kilo da arttı 53/63 oldum
Kilzar bide şu idrar yolu enfeksiyonu surekli tekrarliyorduu ama idrari tutunca cok hafif oluyor sizdede varmiBen 10 kilo aldım evlendiğimden beri gerçi geçen sene ilaçlara başlayınca kilo da arttı 53/63 oldum
Yanma mi oluyorKilzar bide şu idrar yolu enfeksiyonu surekli tekrarliyorduu ama idrari tutunca cok hafif oluyor sizdede varmi
Evet canimYanma mi oluyor
Yine enfeksiyon olmuşsun galiba neden geçmiyor ki senin enfeksiyonunEvet canim
Bu testin markası laboquick miYa testlerim hep silik yumurtlama olmayacak mı bu ay ya yada ben soğan kürü ictim adet sokulcek ama içmedim o kadar sekiz gün içtim dokuzuncu gün sabah içtim akşam içmedim bile bugün test yaptım yine silik hep en son 24 Eylül adet oldum adete 20 gunvar
Az önce yine yaptım koyulaşma varmı bu insanın ovulasyon döngüsü ya 14 yada 16 olur başka olurmuBu testin markası laboquick mi
Canim geçtii tutuncaa oluyorr şükür gectii sogan kurunden sonra sendede varmiydiYanma mi oluyor
Yok bende olmuyor canım iç çamaşırlarinizi yüksek derecede yika kıyafetlerle bir atma elinden geldiğincede iç çamaşırları ütüle mikroplari gitsinCanim geçtii tutuncaa oluyorr şükür gectii sogan kurunden sonra sendede varmiydi
Geç yumurtlama olduğu zamwn 21. Günde falan da oluyor bu testte bence hata varEvet
Az önce yine yaptım koyulaşma varmı bu insanın ovulasyon döngüsü ya 14 yada 16 olur başka olurmu
Bilmiyorum ya hep silik koyulaşmiyor yaGeç yumurtlama olduğu zamwn 21. Günde falan da oluyor bu testte bence hata var
Bilmiyorum ya hep silik koyulaşmiyor ya
Evet bir iki saat bir şey içmiyorum yaptığım zaman 21 . Gün olsa yumurtlama benim adet diğer tarihe kalır ve o kadar gecikmezsıvı alimina dikkat ediyorsun değil mi
Bazen gecikme olabilir birde mevsimlerden dolayıda inşallah biran önce pik görürsünüzEvet bir iki saat bir şey içmiyorum yaptığım zaman 21 . Gün olsa yumurtlama benim adet diğer tarihe kalır ve o kadar gecikmez
Bazen gecikme olabilir birde mevsimlerden dolayıda inşallah biran önce pik görürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?