- 1 Eylül 2023
- 167
- 74
- 13
- 20
- Konu Sahibi lavinya3434
-
Bugun 9.gundu amamide bulantim olustu cok fazla sizde de oldu muAmin inşallah teşekkür ederim. Normalde 15 gün ama ben 12 gün uygulayabildim. İbrahim Saraçoğlu’nun tarifini bire bir aynı yapmıştım
Yokk canim sadece icerkenn olmustuuBugun 9.gundu amamide bulantim olustu cok fazla sizde de oldu mu
Acaba banami bi yan etkiyapti hic olmazdi mide bulantisindan duramiyorum yaYokk canim sadece icerkenn olmustuu
Acaba banami bi yan etkiyapti hic olmazdi mide bulantisindan duramiyorum ya
[/QUOT
Kusuyomusun gebelik olabilirmi
Oyle hemen tutacagini sanmiyorum pcos var bendeEvet kusuyorum ama gebelik sanmam abla olmuyor cunku
Canim sogam kuru fayda etmistir belkiEvet kusuyorum ama gebelik sanmam abla olmuyor cunku
Oyle dusunme tutmusturr belkiiOyle hemen tutacagini sanmiyorum pcos var bende
Insallah faydasi olur da hemen olusur mu ki vebek hemen belirti verir mikiCanim sogam kuru fayda etmistir belki
Insallah dediginiz gibidir tuttugu icin kusutorumdur insallllaaaahOyle dusunme tutmusturr belkii
Valla bilmiyorumki canim burda bir arkadastada gogus hassasiyeti vardiiInsallah faydasi olur da hemen olusur mu ki vebek hemen belirti verir miki
Bilmiyorum kiValla bilmiyorumki canim burda bir arkadastada gogus hassasiyeti vardii
İnsallah canim bi acile git istersenn sonrada randevu alInsallah dediginiz gibidir tuttugu icin kusutorumdur insallllaaaah
Hayirlisi insallah bende dahil isteyen ve gercekten hakedenlerin kucagi i dildursun rabbimmBilmiyorum ki
Amin canim insallahhhHayirlisi insallah bende dahil isteyen ve gercekten hakedenlerin kucagi i dildursun rabbimm
Gecmezse eger mutlaka sozunu dinleyecem ablaİnsallah canim bi acile git istersenn sonrada randevu al
Tamam ablacim haberlerini bekliyoruZGecmezse eger mutlaka sozunu dinleyecem abla
Mutlaka bilgilendirecegim ayyy insallahh tutmusturTamam ablacim haberlerini bekliyoruZ
Canım soğan kürüne ne zaman başladın yani adet bittikten 1 gün sonra mı? Ne şekilde uyguluyorsun hazır su ile yapıyorsun değil mi? Kızlar pcos önemli bir şey değil benim de kistlerim vardı şunu kafaya bir takmayın artık. Doktor eğer bu gebeliğe engel değil dediyse değildir. Ne kadar zamandır deniyorsunuz? İlişkiden sonra ayağa hemen kalkmayın yemenize içmenize dikkat edin bunlar önemli. 1 senedir olmuyorsa doktor zaten yakın takibe alıyor. Gebelik belirtisi kişiden kişiye değişir belki benim göğüs hassasiyeti ile başladıBugun 9.gundu amamide bulantim olustu cok fazla sizde de oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?