- Konu Sahibi lavinya3434
Her anladimm bende 1 senedir evliyim daha gebelik olusmadii1sene 7 aylik evliyim ablacim 1.5 yildir istiyorduk 4 ay once ikiz gebe oldugumu ogrendim ikinci kontrolde dusuk yasadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her anladimm bende 1 senedir evliyim daha gebelik olusmadii1sene 7 aylik evliyim ablacim 1.5 yildir istiyorduk 4 ay once ikiz gebe oldugumu ogrendim ikinci kontrolde dusuk yasadim
Sogan ise yaramadi mi ablacim allah kimsenin kucagini bos birakmasin insallahHer anladimm bende 1 senedir evliyim daha gebelik olusmadii
Daha yeni bitti sogan kuruSogan ise yaramadi mi ablacim allah kimsenin kucagini bos birakmasin insallah
Sorun neydi kiSogan ise yaramadi mi ablacim allah kimsenin kucagini bos birakmasin insallah
Hadi hayirli haberler insallahDaha yeni bitti sogan kuru
Doktor dediki kucuk kistlerin var ama gebe kalmaya engel degill hsg cekilmedi daha amaSorun neydi ki
İnsallahh aminHadi hayirli haberler insallah
Banada oyle demisti megerse o kucuk kis dedikleri polikistik overmisDoktor dediki kucuk kistlerin var ama gebe kalmaya engel degill hsg cekilmedi daha ama
YaaaaaBanada oyle demisti megerse o kucuk kis dedikleri polikistik overmis
Ben sonuç aldım. Hamile kaldım kullandığım ay. Ama herkese aynı etki etmeyebiliyor. Denemekten zarar gelmez1.5 abla
Ay bendede var yaPolisikstik over var bende
Kullandiktan ne kadar sure sonra farkettiniz belirtiniz neydiBen sonuç aldım. Hamile kaldım kullandığım ay. Ama herkese aynı etki etmeyebiliyor. Denemekten zarar gelmez
Ben kullandimda bende bir belirti yokKullandiktan ne kadar sure sonra farkettiniz belirtiniz neydi
Sen daha cok agla esin sperm testi versinEsim baski yapmiyordaa ben agladim gecen oda uzuluyorr ama bana belli etmiyor
İnsallahhh vericekkSen daha cok agla esin sperm testi versin
Ilk hamile belirtiniz neydi kizlar
Göğüslerim normalde adetime bir kaç gün kala hassasiyet ve büyüme olurdu. 12 gün öncesinde başladı buKullandiktan ne kadar sure sonra farkettiniz belirtiniz neydi
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah nasıl kullandınız soğan kurunu bi de kaç gün içtiniz bilgi verebilirmisinizGöğüslerim normalde adetime bir kaç gün kala hassasiyet ve büyüme olurdu. 12 gün öncesinde başladı bu
Amin inşallah teşekkür ederim. Normalde 15 gün ama ben 12 gün uygulayabildim. İbrahim Saraçoğlu’nun tarifini bire bir aynı yapmıştımHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah nasıl kullandınız soğan kurunu bi de kaç gün içtiniz bilgi verebilirmisiniz