- 1 Eylül 2023
- 167
- 74
- 20
- Konu Sahibi lavinya3434
Bugun 6 gun oldu baslayali amma ara sira kasik agrisi yapiyor akintim cogaldi normalmidirBence sogan kurunu yap sonuc alirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun 6 gun oldu baslayali amma ara sira kasik agrisi yapiyor akintim cogaldi normalmidirBence sogan kurunu yap sonuc alirsin
Normal canim benimde oyle olmustu icin temizleniyorBugun 6 gun oldu baslayali amma ara sira kasik agrisi yapiyor akintim cogaldi normalmidir
Cok tesekkur ederimNormal canim benimde oyle olmustu icin temizleniyor
Daha yasinda kucukmuşCok tesekkur ederim
Evet biraz oyle ama kisisel tercihim ablacimDaha yasinda kucukmuş
Daha onceden ikiz dusuk yaptim aonrasinda polikistik cikti adetim iyice bozuldu insallah iyi gelirEvet biraz oyle ama kisisel tercihim ablacim
Yok canimm onun için demedim yani yasin kucuk olur korkma bende cok takiyorumda daha cok takinca olmuyorEvet biraz oyle ama kisisel tercihim ablacim
Aaa daha once hamile kaldin yaniDaha onceden ikiz dusuk yaptim aonrasinda polikistik cikti adetim iyice bozuldu insallah iyi gelir
Evet ablacim bir sey daha sorabilir miyim vaktiniz varsaAaa daha once hamile kaldin yani
Tabikide istedigini sorabilirsinEvet ablacim bir sey daha sorabilir miyim vaktiniz varsa
Sogan suyunu normal cesme suyu ile yapiyordum ben zarari mi varAaa daha once hamile kaldin yani
Yok canim bende ilk oyle yptim sonrada hazir su aldimm sende hazir suyla yapp bi zarari olmaz ama korkmaSogan suyunu normal cesme suyu ile yapiyordum ben zarari mi var
Anladim ablacim cok tesekkur ederim aydinlandim rahatladimYok canim bende ilk oyle yptim sonrada hazir su aldimm sende hazir suyla yapp bi zarari olmaz ama korkma
Sen 1. 5 yildir deniyodun. HrldeAnladim ablacim cok tesekkur ederim aydinlandim rahatladim
Evet ablacimSen 1. 5 yildir deniyodun. Hrlde
Evet ablacimSen 1. 5 yildir deniyodun. Hrlde
İlk gebeligin hemen oldumu pekiEvet ablacim
4 ay once olusmustu 1 hafta surmediİlk gebeligin hemen oldumu peki
Anlamadim kac yillik evlisin ne zaman sonra hamile kaldin4 ay once olusmustu 1 hafta surmedi
1sene 7 aylik evliyim ablacim 1.5 yildir istiyorduk 4 ay once ikiz gebe oldugumu ogrendim ikinci kontrolde dusuk yasadimAnlamadim kac yillik evlisin ne zaman sonra hamile kaldin