- Konu Sahibi lavinya3434
-
Banadaa boyle demisti cnim gebelige engel degil denmisti ama bencee engelCanım hiç üzülme ya Allah’ın izniyle olacak merak etme
doktor açıklamasını yapmadı mı? Benim de kistim vardı ama doktor adetle birlikte eriyen türden olduğunu gebeliğe engel olmayacağını söyledi. Bence bu kist herkeste olabiliyor
Emar çekildi miBanadaa boyle demisti cnim gebelige engel degil denmisti ama bencee engel
Emar ne oluyorkiEmar çekildi mi
Alttan muayene etti ultrason yapti hormonlara baktiiEmar ne oluyorki
Canısı naptın beta yükseldi mi kalp atışlarını duydun mu miniğinEmar çekildi mi
Kizlar reglime 13 gun var gogus ucumda hassasiyet var dunde cok hafif belim bacagim agridi nedenki
Komple bir cihazın içine giriyorsun ya canım o. Ben geçtiğimiz ay emar çektirdim. Kistim patladıktan sonra beni takibe almışlardıEmar çekildi mi
Kalp atışı için daha erken canım kese göründü cumartesi günü çok şükürCanısı naptın beta yükseldi mi kalp atışlarını duydun mu miniğin
Normalde bu belirtiler oluyor muydu canımKizlar reglime 13 gun var gogus ucumda hassasiyet var dunde cok hafif belim bacagim agridi nedenki
Canim yok daha gitmedim hastaneyeKomple bir cihazın içine giriyorsun ya canım o. Ben geçtiğimiz ay emar çektirdim. Kistim patladıktan sonra beni takibe almışlardı
Oluyordu ama 12 gun var dahaNormalde bu belirtiler oluyor muydu c
Kacinci gunun sogan kurunde bendemj erken olucammKızlar normalde hep adetim geçiliyordu 4-5 gün bu seferde erken oldum soğan kürünün etkisi herhalde
Canimm hamile olabilirmisin yerlesme kansmasimiSoğan kürünü 15 gün yaptım bırakalı 4 gün oldu bugün kahverengi akıntım oldu daha sökülenedim normal mi
Yok canım soğan kürüne adet bitimi başladım eşimle de ayrı şehirde değildik bu süre zarfında imkansız yaniCanimm hamile olabilirmisin yerlesme kansmasimi
Yaaa ozmn adetmi olucksinYok canım soğan kürüne adet bitimi başladım eşimle de ayrı şehirdeydik imkansız yani
Galiba adetime 4 gün vardı daha erken geldi ama şuan temizliyor gibi ya kahverengi şeklinde pıhtılı bişeyler tam kanama olmadı henüzYaaa ozmn adetmi olucksin
Hmm anladim canimm bnce yoktur bi sıkınti korkmaGaliba adetime 4 gün vardı daha erken geldi ama şuan temizliyor gibi ya kahverengi şeklinde pıhtılı bişeyler tam kanama olmadı henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?