- 1 Mayıs 2020
- 1.323
- 1.189
- 83
- Konu Sahibi lavinya3434
-
- #3.141
Evet bende sonraki yaptığım ovulasyonlarda ondan dolayı yok herhalde dedim ama gece adet ağrısı gelip ertesi gün akşama kadar bişey gelmeyince erken gebelik testi aldimMasaallah normalde t çizgisi daha koyu çıkar derler ondan merak ettim teşekkürler
Benim bu ay kanamam 19 gün sürdü 20.gun ovulasyon testi yapmaya başladım 2 gündür pozitifti bugün siliklesmis birde ilk 5 dakikadaki sonucami bakıyoruz yoksa dahami fazla sonucaBu bahsettiğim testler duruyor atıyorum resimlerini. Hepsi aynı gün yapıldı eşit koyulukta olan 6-7 saatlik beklemiş idrar ile yapılandı. Pembe olanlar da ertesi gün ki hamilelik testleri
İlk 5 dk canım. Çok fazla değil miBenim bu ay kanamam 19 gün sürdü 20.gun ovulasyon testi yapmaya başladım 2 gündür pozitifti bugün siliklesmis birde ilk 5 dakikadaki sonucami bakıyoruz yoksa dahami fazla sonuca
Tam cnm ozaman benimki dün gece çatladı akıntım da oldu dün bugunde gelmiş akıntım hayırlısı olsun bakalımİlk 5 dk canım. Çok fazla değil mi
Durdukça koyulasiyor o yüzden sordumİlk 5 dk canım. Çok fazla değil mi
Testte yaziyordur canım bazilarinda ilk 5 dk diyor bazılarında 10 dkDurdukça koyulasiyor o yüzden sordum
Yeni güzel haber alacağının anlamiydi galiba bende 2 gün önce görmüştüm oğlum oldugunu. Yürüyordu sarı saçlı çok güzel bi çocuktuMerhaba kızlar ben dün gece rüyamda bir erkek bebek gördüm annemin çocuğu olmuştu ve erkekti ama çok tatlı ve sevimliydi kucağımda seviyodum onu ne anlama geliyo bu rüya cevap verirseniz çok sevinirim :) daha önce de buraya farklı konular için yazmışligim var
İyiyiz canım sen napıyorsunKizlar ne yapiyorsunuz
İyi bende drumlar ne sizdeeİyiyiz canım sen napıyorsun
Aynı beklemedeyiz nolsun sen napiyosunKizlar ne yapiyorsunuz
Adetine 14 gün var ve ben dün adet oldum adet gibi de dğil bildiğin çamur gibi damla damla kafam iyice karıştıİyi bende drumlar ne sizdee
Yumurtlama kanamasi olabilirmi yada icindeki kalani atiyodurAdetine 14 gün var ve ben dün adet oldum adet gibi de dğil bildiğin çamur gibi damla damla kafam iyice karıştı
Yumurtlama değildir ya galiba oncekilerdenYumurtlama kanamasi olabilirmi yada icindeki kalani atiyodur
OlabilirYumurtlama değildir ya galiba oncekilerden
Gebelik testi yaptınız miBenimde adet agilarim var ama bı turlu olamıyorum bugün 2. Gün
3 gün varken yapmistimda buraya atmistim hatta ama çıkmamıştı şuan yapmadimGebelik testi yaptınız mi
Alla alla nedenkii bi doktora gitseydinAdetine 14 gün var ve ben dün adet oldum adet gibi de dğil bildiğin çamur gibi damla damla kafam iyice karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?