- 20 Aralık 2022
- 4.248
- 1.696
- 63
- Konu Sahibi lavinya3434
-
- #2.661
Gerçekten uzak mesafe çok zor yanımdakiler yabancı değil ama yine de gözüm anne babamı arar Allah yardımcımız olsun vallahi katlanıyoruz geçiniyoruz artikBenimde uzak maleseff gercekten çok zore
Mecburr canim yapicakk bisey yokGerçekten uzak mesafe çok zor yanımdakiler yabancı değil ama yine de gözüm anne babamı arar Allah yardımcımız olsun vallahi katlanıyoruz geçiniyoruz artik
Aynen canımMecburr canim yapicakk bisey yok
Sen test yaptinmi oovulasyon testiMecburr canim yapicakk bisey yok
Vallahi tuhaf yumurta varda catlamadimi ya kist falan mı ney yaKizlar dahada silik ben anlamadim cidden
Demek daha varr çatlamasa hep 2. Cizgi koyu cikar ben daha yumurtlamadim benceVallahi tuhaf yumurta varda catlamadimi ya kist falan mı ney ya
Ben çok kullandım böyle alternatif şeyler böyle şeylerle vaktinizi boşa harcamayın bence doktor a gidin yumurta geliştiren ilaçlardan versin bence ben dört yıl boşuna harcadım tabi rabbbim ne zaman isterse o zaman oluyor ama yine de bı tavsiye doktora gidinMerhaba kızlar hamile kalmak için soğan kürünü uygulayanlar var mı?
Sizin oldumuBen çok kullandım böyle alternatif şeyler böyle şeylerle vaktinizi boşa harcamayın bence doktor a gidin yumurta geliştiren ilaçlardan versin bence ben dört yıl boşuna harcadım tabi rabbbim ne zaman isterse o zaman oluyor ama yine de bı tavsiye doktora gidin
Ben doktor umum verdiği ilacı kullandım geçen yıl bu ay hamile kaldımSizin oldumu
Herhalde öyle bir şey hayırlısı canımDemek daha varr çatlamasa hep 2. Cizgi koyu cikar ben daha yumurtlamadim bence
Pkos mu var canimmBen doktor umum verdiği ilacı kullandım geçen yıl bu ay hamile kaldım
Canım senin. Catlamiyor büyüyor yada catlicak herhalde takip et pko var sende galiba o yüzden böyle adetin duzensizleşmiştiBeklicemm herlde daha
EvetPkos mu var canimm
Yaaa ne ilacii verdiki canim sana bendede vardaa sen tam 1 yilmi kullandin
Evett canimmm takip etmeye devammCanım senin. Catlamiyor büyüyor yada catlicak herhalde takip et pko var sende galiba o yüzden böyle adetin duzensizleşmişti
Evet canım çok şükürKizlar yumurtlama bence
İnsallahh catlarrEvet canım çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?